escapod trailer

Ruige Escapod travel trailer

Caravans

Tow-behind travel trailer heten ze in het land waar de Escapod vandaan komt. Meer heb je niet nodig ‘to enjoy the outdoors’ aldus de bouwers. Met oog voor details is hij zowel geschikt voor de weekend warrior als de fulll-time vagabond.

Escapod Dreamscape

Made in de United States en dus kwaliteit is het motto. Er zijn twee uitvoeringen om uit te kiezen, afhankelijk van hoe je de trailer wilt gaan gebruiken. Basismodel is de Dreascape. Deze is 5 bij 8 foot groot, dat is in meters 1,52 bij 2,44. De buitenkant is handgemaakt van gepoedercoate staalplaten met een bekleding van roestbestendig aluminium. Hij is voorzien van led verlichting, achterin de keuken, drie lades  en ruimte voor een koelbox. Binnen is hij knus, met een 5 inch dikke schuimmatras, een ventilator met drie standen en aan weerszijden van het bed usb-stopcontacten. Over elkaar heen kruipen hoeft niet want hij heeft aan elke zijkant een deur. Bij het basismodel kun je heel wat aan opties bij kopen.. Een koellade, gasstel, 110 volt elektra, wasbakje en meer.
Escapod trailer
Escapod trailer keuken

Escapod Topo

Mag het wat meer zijn? Dan kom je uit bij de Topo serie. Hij is geschikt voor het echter ‘weg van de weg’ werk. Een zwaardere vering, hoger chassis en 17 inch wielen en speciale banden helpen daarbij. Dakdragers met een daarop passende luifel zijn standaard. De keuken is volledig uitgerust met o.a. een Yetti Tundra koelbox. Binnen is hij hetzelfde als het basismodel. Instappen en via het dakraam naar de sterren kijken dus. Maar ook bij dit model kun je nog het nodige aan opties bijkopen. Zaken als een oventje, een gastank, boiler, een douche, een fietsrek. Of zonnepanelen en een Bluetooth audio installatie.
Escapod trailer
Escapod triler interieur
De Dreamscape is er vanaf 11.500 dollar, de Topo komt op een 13.800 dollar. Dat is in euro’s respectievelijk € 9.608 en € 11.529,-.
Naar de site van Escapod.
 
 
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant