Rubytec koffie

Rubytec zorgt voor verse koffie onderweg

Accessoires

De lekkerste koffie, ook onderweg? Die zet je makkelijk zelf met de koffieset van Rubytec. Daarvoor heb je nodig: de Drip, de Robusta en de Bigshot.

Rubytec koffiemolen en filter

Versgemalen bonen, waarom zou je het voor minder doen? Dat hoeft namelijk ook niet. Want Rubytec heeft een slimme set waarmee je ook onderweg kunt genieten van een heerlijke bak. De set bestaat uit een herbruikbaar filter en een koffiemolen. Deze zitten opgeborgen in een Bigshot koffiebeker. De onderdelen zijn los te koop. Dat is handig voor onderweg, maar je zet er natuurlijk net zo gemakkelijk thuis de lekkerste koffie mee.

Compact en herbruikbare Drip

Het herbruikbare filter – de Drip – is gemaakt van ultrafijn mesh. De koffie druppelt rechtstreeks in de beker. De Drip is van roestvrij staal. Zo krijg je geen bijsmaken. Thee of soep kun je er ook mee maken. De Drip is gemakkelijk met de hand te reinigen. Hij mag ook in de vaatwasser.

Rubytec koffie molen

Robusta koffiemolen en Bigshot beker

Met de Robusta koffiemolen maal je de bonen. Hoe fijner gemalen, hoe meer smaak de koffie heeft. Deze handige molen past in de Rubytec Bigshot koffiebeker. Je kunt er 15 gram bonen in bewaren. Precies genoeg voor één beker koffie. De Bigshot is een roestvrij stalen isolatiebeker. Deze is 100% lekvrij en heeft een inhoud van 0,35 liter.

De beker is voorzien van een ergonomische drinkdop en is makkelijk mee te nemen. Het maakt daarbij niet uit of hij ondersteboven in je tas terechtkomt. Hij lekt namelijk niet. De Rubytec koffieset bestaat uit drie onderdelen:

  • Drip rvs-koffiefilter, consumentenadviesprijs 16,99 euro
  • Robusta handmolen, consumentenadviesprijs 34,99 euro
  • Bigshot geïsoleerde koffiebeker, consumentenadviesprijs 26,95 euro

Kijk hier voor meer artikelen van Rubytec.

Over Rubytec
Rubytec is een Europees merk voor smart solutions in de buiten-, kampeer-, sport- en reismarkt. Sinds 1996 produceert en levert Rubytec kwaliteitsaccessoires in vijf verschillende categorieën: Eat & Drink, Personal Gear, Smart Gear, Smart energy en Winter Gear.

Het assortiment bestaat uit opladers, opladers op zonne-energie, zaklampen op zonne-energie, usb-lampen, vacuümflessen, geïsoleerde drinkbekers, handwarmers, sneeuw- en ijsgrips, insectenvangers, mobiele haken, glowsticks, mini-scheerapparaten, reis- en sporthanddoeken, opvouwbare rugzakken, cleverbags, survivalarmbanden en nog veel meer. De producten van Rubytec maken iedere reis of activiteit comfortabeler.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant