Rubytec Buzz: lampje en muggenvanger ineen

Accessoires
Zzzzzzoooeeemmmm. Voor iedere kampeerder een herkenbaar, maar oh zo vervelend geluid. Zit je voor het slapen nog lekker buiten, verpest een mug de avond met zijn gezoem. Daar heeft Rubytec nu een oplossing voor: de Buzz. Deze hanglantaarn geeft niet alleen licht, maar rekent ook af met vervelende insecten. 
De Rubytec Buzz is een klein, maar fijn lampje. Het bolletje hang je gemakkelijk in de nok van je tent, aan een scheer- of waslijn of je zet hem gewoon op tafel. Ook de lichtsterkte kun je zelf kiezen, want de drie standen variëren van fel (handig om bij te lezen), tot een aangenaam schijnsel. In de minst felle stand brandt hij maar liefst twintig uur.
 

Weg met die muggen

Wat de Buzz anders maakt dan andere lampen is dat hij niet alleen muggen aantrekt, maar ze ook nog eens onschadelijk maakt. Het blauwe schijnsel van de lamp trekt de insecten aan. Ze vliegen vervolgens tegen een metalen gaasje aan waar stroom op staat. Weg mug.

Zonder snoer of batterijen

Vanwege het kleine formaat is deze lamp uitermate geschikt voor op de camping. Ook handig is dat het ding geen batterijen nodig heeft. Als hij uitgebrand is, laad je hem eenvoudig op met de bijgeleverde micro usb-kabel of gewoon met de oplader van je smartphone. Na een uur of drie is hij weer vol en kun je weer geruime tijd genieten zonder muggen.

Rubytec heeft sowieso veel handige kampeergadgets – denk aan handige reisverpakkingen, tentlampjes en compacte handdoeken – maar de Buzz is echt wel een uitkomst. Dit handige lampje heb je al voor 34,99 euro.

Bekijk op bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant