Kabe Imperial 2020

Royal Hacienda 880 FK: nieuwe tandemasser bij Kabe

Caravans

Kabe komt voor het nieuwe seizoen met technische verbeteringen aan alle caravanmodellen. Hier en daar zien we ook een update in het interieur. Letterlijk groot nieuws is de 8,20 meter lange Royal Hacienda 880 FK. Een caravan op vier wielen.

Hacienda 880 FK met boegkeuken

Winterhard en veel keus. Dat zijn de sterke punten van Kabe. Er zijn vier series om uit te kiezen: de Classic, Edelstenen, Royal en Imperial. Staat er Hacienda achter de naam, dan weet je dat je te doen hebt met een grote jongen. Een caravan op vier wielen oftewel een tandemasser. De nieuwe Hacienda 880 FK komt beschikbaar met vier slaapkamervarianten. De keuken (desgewenst met oven én magnetron, foto hieronder) vinden we helemaal voorin. Meteen achter de keuken aan één kant de rondzit. Daarachter de slaapkamer, met naar keus bijvoorbeeld een dwarsgeplaatst queensbed. Nieuw voor het komende seizoen is de optie voor een elektrisch te verstellen beddenhoofd (foto onderaan). In de Imperial zit deze optie er standaard op. Achterin zien we bij de Hacienda 880 FK over de volle breedte de ruime badkamer met separate douche.
Kabe Royal Hacienda 880 FK keuken

Detailverbeteringen voor 2020

Op de Classic na werden bij Kabe alle caravanseries nog eens onder handen genomen voor het nieuwe seizoen. Zo kwamen er o.a. nieuwe sloten op de bovenkasten. En kregen de caravans een nieuwe plafondbekleding. Het werkblad in de keuken heeft nu een marmer-look (foto hieronder). De geplaatste AGM-accu’s hebben meer capaciteit en het controledisplay is verbeterd. De Classic heeft bredere queensbedden gekregen. Ze groeien van 1,29 naar 1,40 meter breedte. Standaard is voortaan ook een deksel op de spoelbak. De Imperial krijgt nieuwe striping op de buitenkant (foto boven artikel), de keuken is vanaf nu helemaal in wit uitgevoerd. Ook in deze serie komt er een 880 FK-uitvoering.
Kabe 2020
De Kabe Royal is er in 24 verschillende varianten, in lengte variërend van 5,22 meter tot 9,40 meter. De prijzen voor seizoen 2020 zijn bij ons nog niet bekend.
www.kabe.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant