ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Roadshower: douche op het dak
Roadshower: douche op het dak
Accessoires

Roadshower: douche op het dak

  1. 28 juni 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Soms is het handig een douche bij de hand te hebben. Om het zand af te spoelen of je fiets schoon te spuiten bijvoorbeeld. Dan biedt de Roadshower uitkomst. Deze douche leg je op het dak, de zon zorgt vervolgens voor warm water. Hij is er in drie maten en weegt maximaal 16,5 kilo.

In drie maten

De inhoud van de verschillende maten is aangegeven in gallons. Vier, zeven of tien wat neerkomt op 15,14 liter, 26,5 liter of 37,85 liter. Dat laatste zou genoeg zijn om een kwartier te kunnen douchen. De maten liggen tussen 140 en 208 centimeter lengte en 12 tot 15 centimeter hoogte. De kleinste weegt 8,6 kilo, de zwaarste 16,5. De Roadshower vul je eenvoudig met een slang of gieter. Het zwarte aluminium van de behuizing warmt op in de zon. Onder ideale omstandigheden zal het water per uur tien graden opwarmen. Na drie uur is het dan veertig graden. De temperatuur van het water kun je aflezen op een thermometer.

Roadshower

De Roadshower heeft geen pomp. Het is de zwaartekracht die zorgt voor het vallen van het water. Voor een hardere straal kan optioneel wel een pomp of zelfs compressor meegeleverd worden. De druk kan opgevoerd worden tot 4,4 bar. Daarmee kun je dan de modder van je mountainbike spuiten. Hou wel je maximale daklast in de gaten. De prijs van de Roadshower loopt uiteen van zo’n 250 tot 415 euro. O.a. te bestellen via e-Bay.

www.roadshower.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS