seal 67 Plus

Rimor Seal 67 Plus: halfintegraal met hefbed

Campers

De nieuwe Rimor Seal 67 Plus is een redelijk korte halfintegraal van 6,45 meter lengte. Toch is er plek voor een ruime badkamer en een grote garage. Dat komt door de afwezigheid van een vast bed.

Rimor Seal 67 heeft de ruimte

Dankzij het hefbed is er op de beperkte lengte toch voldoende interieurruimte. Voor een riante zithoek, een ruim bad en een grote keuken. Het hefbed is een aangename 2 meter lang. Instappen gaat gemakkelijk omdat het bed erg laag hangt. Van de zitgroep kun je een tweede tweepersoonsbed maken. De bedmaat is 2,2 bij 1,4 meter. De banken van de zithoek staan – heel modern – tegenover elkaar. Je kunt gemakkelijk met zijn zessen rond de tafel zitten. Je maakt er – ook al heel erg van nu – twee zitplaatsen met gordel van voor onderweg. Tegenover het keukenblok met drie pitten staat de hoge 141 liter-koelkast.

Achterin vinden we de badkamer. Die beslaat de hele breedte van de camper en is voorzien van een separate douchecabine. Vanuit de douche heb je toegang tot de kast tegen de achterwand. Daaronder is de garage. Deze is groot genoeg voor twee fietsen. Het interieur doet erg licht aan. De kleuren zijn grijs en beige. Met bruin voor kastkleppen en kastdeuren. De Seal 67 Plus is de kortste camper uit deze serie. Basisvoertuig is de Fiat Ducato met 120 pk.

Basisvoertuig: Fiat Ducato, verlaagd chassis, 120 pk
Afmetingen (lbh): 6,45/2,34/2,94 meter
Maximaal gewicht: 3500 kilo
Zit-/slaapplaatsen: 4 / 4
Prijs: vanaf zo’n 60.000 euro

Naar de site van Rimor.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!