Rimor Evo, nieuwe camperserie op Ford Transit

Campers

Rimor bouwt sinds jaar en dag op Ford, valt onder de Trigano-groep en heeft een eigen dealer in ons land. Voor komend seizoen komt er een nieuwe serie bij. De Evo, weer op Ford Transit, bestaat uit alkoof en halfintegraal campers.

Rimor Evo: nieuwe opbouwmethode, nieuw design

Bij Rimor was het idee ‘een nieuwe Transit, dan ook een nieuwe serie campers’. Rimor, dat sinds 2015 deel uitmaakt van de Trigano-groep, zet met de nieuwe Rimor Evo een moderne en sportieve camper in de showroom. De camperbouwer gebruikt een doorontwikkeling van zijn opbouwmethode. Dak en wand zijn nu verbonden door een afgerond aluminium profiel. Daaronder zitten – uit het zicht – alle schroeven.  De bult boven de cabine en de ronding van de alkoof is van een nieuw ontwerp.

Acht verschillende modellen

Afgeronde hoeken zijn ook bij de meubels te zien. De dakkasten zijn uitgevoerd in bi-color bruin en hoogglans beige. De led-verlichting is dimbaar. Ook de badkamer is nieuw ontworpen. Er komen zes halfintegralen en twee alkoven om uit te kiezen. Van de zes halfintegralen zijn er drie zeven meter lang. Twee daarvan zijn voorzien van een hefbed achterin. Er is keus uit een model met dwarsgeplaatst bed achterin of stapelbedden en een badkamer over de gehele breedte. Bijzonder is de Rimor Evo 77 Plus (foto hieronder). Deze heeft achterin een rondzit, daarboven hangt het hefbed. Ook voorin een zitgroep door de cabinestoelen te draaien en twee banken.
Rimor Evo 77 Plus 2020
De andere drie halfintegralen meten 7,40 meter in de lengte. Je kunt kiezen tussen een queensbed of enkele bedden. Modern is ook de 66 Plus met de banken in lengterichting tegenover elkaar. De alkoofmodellen Evo 5 en Evo Sound zijn zeven meter lang en bieden plaats aan zes tot respectievelijk zeven personen inclusief zitplaats met gordel. Behalve de nieuwe Evo zijn er nog de series Seal, buscampers onder de naam Horus en de alkoofmodellen Super Brig. Ze hebben gemeen dat ze optioneel zijn te voorzien van Isofix-sluitingen voor het monteren van kinderzitjes. De Rimor Evo is er af-fabriek, dus exclusief bpm, vanaf 45.595 euro.
Rimor Evo alkoof
www.rimor.it

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant