Ribe Camping, (DK)

Onderweg

Het lijkt wel of ze er in Denemarken een wedstrijd van maken. Welke camping heeft het mooiste en ruimste toiletgebouw. Deze camping vlakbij Ribe, de oudste stad van Denemarken, zou zeker hoog scoren.

Ribe caping met rotating pitch

Natuurlijk is er een ruimte om je chemisch toilet te legen. Die hebben ze allemaal. Maar hier ligt er een ruimte om je hond te douchen naast. En daar weer naast is de ruimte om vis schoon te maken. En voor de deuren van deze ruimtes is de put met ijzeren deksel waarin je je bbq kunt legen. Andere bezienswaardigheid op deze camping is een met de zon meedraaiende plaats. Je gaat voor je kampeermiddel zitten en je zit de hele dag gegarandeerd in de zon. Hoe gek wil je het hebben?
Ribe
Voor de stroom krijg je een meter mee. Die zet je tussen je stekker en het stopcontact. Ga je over een bepaald gebruik heen moet je bijbetalen. Wij hoefden dat, koelkast en licht, niet. De camping bestaat uit meerdere velden met daartussen hoge begroeiing. Hierdoor het je niet het idee dat je op een grote camping staat. Er is een zwembad en een vrij uitgebreid winkeltje Broodjes bestellen voor de dag erna. Ribe camping is een ACSI-camping. We betaalden 19 euro per nacht.
Ribe Camping
Farupvej 2
6760 Ribe
Tel.: +45 75 41 07 77
Mail: info@ribecamping.dk
www.ribecamping.dk

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant