Steeldrop

Retro Steeldrop mini-trailer

Caravans

Met de Retro Steeldrop mini-trailer heb je altijd je bed bij de hand. Compleet met dakluik, led-lichtstrip, keuken en glanzende chromen wieldoppen.

Steeldrop met knipoog naar vroeger

De Steeldrop mini-trailer is puur retro. Zijn vorm en de grote chromen wieldoppen zorgen voor een hoog aaibaarheidsgehalte. Super compact en licht van gewicht. Hij mag maximaal 750 kilo wegen. Hij is daardoor achter elke auto te hangen. Je zet hem overal neer waar je een bed nodig hebt. Hij is ook te koop met de nodige toeters en bellen. Dat maakt van de Steeldrop een compleet uitgerust kampeermiddel.

Steeldrop exterieur

Optioneel ook supercompleet

Zo zit er optioneel een luifel op de Steeldrop. Die heeft een afmeting van 2,5 bij 2,5 meter. Zowel bij zon als bij regen kun je dus prima buiten zitten. Ook optioneel is het stoere rek op het dak. Voor je kayak bijvoorbeeld. Het rek kan tot 200 kilo bagage aan. Er zit een Samsung led-tv met dvbt T2 Tuner in. Verder verwarming en een koelkast. Een lattenbodem in het bed. Je krijgt er ook een keukentent bij. Dit alles is als één pakket te koop.

Steeldrop interieur

De Steeldrop is 3,5 meter lang, 1,95 meter breed en 1,7 meter hoog. Leeg weegt hij 470 kilo. De bedmaat is 2 meter bij 1,4 meter. Hij is geschikt voor een zogenaamde Tempo 100 sticker. De as, remmen en het onderstel zijn van AL-KO. Hij heeft aan beide kanten een deur. Er zit een 230 volt stekkerdoos in en een 12 volt aansluiting. Ook een radio met speakers en een huishoudaccu zijn standaard. De Steeldrop is te koop bij het Duitse Wheelhouse. Hij is er vanaf 11.900 euro.

Steeldrop keuken

Naar de site van Lifestyle Camper.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant