ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Rent-a-Tent neemt Kroatisch bedrijf over
Rent-a-Tent neemt Kroatisch bedrijf over
Tent

Rent-a-Tent neemt Kroatisch bedrijf over

  1. 26 april 2019, 19:00
  2. 0 Reacties

Na de overname van Eurosporvac in november neemt touroperator Rent-a-Tent vandaag opnieuw een Europese campingspecialist over. Een uitbreiding met bijna 200 lodge- en safaritenten in Kroatië en Italië.

Meer glampingaanbod

Het overgenomen bedrijf maakte onderdeel uit van het in moeilijkheden geraakte Go Tours GmbH in Duitsland. Op een derde deel van de nu overgenomen plaatsen staan luxe safaritenten met eigen sanitaire voorzieningen. Eigenaar Hendrik Gersen is trots. ,,De toerist eist de luxe van thuis en als het even kan zelfs nog iets meer. Rent-a-Tent investeert daarom volop in de verruiming van het assortiment compleet ingerichte glampingtenten en door de overname spelen we dit jaar nog beter in op de toenemende vraag naar luxueus kamperen.”

Met de overname zijn ook de reeds gedane reserveringen voor de komende zomer gewaarborgd. Zowel Nederlandse als buitenlande klanten zijn zo verzekerd van hun vakantieplezier. Door de overname vergroot Rent-a-Tent haar aanbod van luxe kampeervakanties op twintig topcampings in Europa.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Tent NIEUWS