ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Rent-a-Tent neemt Eurosporvac over
Rent-a-Tent neemt Eurosporvac over
Tent

Rent-a-Tent neemt Eurosporvac over

  1. 16 november 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Rent-a-Tent neemt Eurosporvac over, een familiebedrijf dat vierhonderd tenten in de verhuur heeft. Deze komen nu bij de duizend tenten van Rent-a-Tent, die op meer dan honderd locaties in Europa staan. Bedoeling is het overgenomen bedrijf verder uit te breiden.

Groei in het verschiet

Campingspecialist Rent-a-Tent ziet kamperen steeds populairder worden. De verhuursector zit in de lift. Steeds meer kampeerders kiezen voor het ‘echte kamperen’ in een tent. Dat is terug te zien in het aantal boekingen. Er zijn diverse groeimogelijkheden; de vierhonderd extra tenten op meer dan 22 bestemmingen in binnen- en buitenland zijn daarom erg welkom. Eurosporvac is een grote naam in het middensegment. Met de overname groeit het aantal tenten en het aantal locaties van Rent-a-Tent, dat al 30 jaar campingvakanties aanbiedt vanuit het kantoor in Markelo.

Rent-a-Tent

Rent-a-Tent staat op campings in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk, Slovenië en Kroatië. Het streven van het bedrijf is om elk jaar uit te breiden. Op de campings zijn Nederlandse gastechtparen aanwezig die de huurders ontvangen. Inchecken in een vreemde taal hoeft dus niet. Er zijn zes verschillende soorten stacaravans en dertien tentmodellen in de verhuur.

www.rent-a-tent.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Tent NIEUWS