Intex Empire opblaasbare loungestoel

Relaxen in een opblaasbare loungestoel

Accessoires

Vakantie is natuurlijk hét moment om te relaxen. En waarin kan dat beter dan in een opblaasbare loungestoel? Even oppompen en chillen maar!

De Intex opblaasbare loungestoel Empire is gemaakt van vinyl. Je kunt hem binnen neerzetten, maar ook prima meenemen naar de camping. De Empire loungestoel heeft namelijk extra versteviging aan de onderzijde, waardoor hij ook geschikt is om buiten te staan. Je pompt deze opblaasbare loungestoel snel en eenvoudig op. Door de extra brede openingen laat je hem ook zo weer leeglopen. Zit je liever iets steviger? Vul hem dan gedeeltelijk met water.

Verschillende kleuren

De kuipzitting met zachte – en waterbestendige – bekleding maakt de opblaasbare loungestoel heel comfortabel. Die zitting is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar: oranje, roze en groen. De afmeting van de Intex Empire is 112 x 109 x 69 cm (l x b x d). Ingepakt heeft hij een afmeting van 44 x 43 x 27 cm en weegt hij iets meer dan drie kilo. De loungestoel kan maximaal honderd kilo dragen.

Intex Empire opblaasbare loungestoel
De stoel is er in het oranje, roze en groen.

Volgens Intex is de Empire niet alleen fijn voor op de camping, maar ook heel geschikt voor (kinder)kamers. En wat denk je van de tuin of het balkon? Let wel op: als je eenmaal relaxed in deze Empire opblaasbare loungestoel zit, kan het maar zo zijn dat je er de hele dag niet meer vanaf wilt komen.  

Jaar garantie

Intex geeft een jaar garantie op deze opblaasbare loungestoel. In de oranje en roze versie kost hij 31,95 euro. Voor groene bekleding betaal je vier euro meer. 

Bekijk op Bol.com

Zit je op de camping liever op een opblaasbare bank? Klik dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant