pretpark

Reistips voor thuisblijvers: naar het pretpark!

Uit tips

Virtueel een pretpark bezoeken. In plaats van lang in de rij staan, zit je gewoon thuis in je luie stoel. Ga je met ons mee? Neem de tijd, want we bezoeken drie verschillende parken.

Pretpark als virtuele dagvulling

  • We beginnen in het Legoland Florida Resort. De wereld in het klein (foto onder deze tekst) of de grote Lego race. Het zijn slechts twee voorbeelden van attracties. Er is natuurlijk veel meer te zien. Via de pijltjes bepaal je zelf je route door het park. Je bezoek begint hier.
pretpark
  • Een virtuele rondleiding door Sea World Orlando. Tijdens je bezoek aan dit park kun je de Discovery Grot bezoeken. Of een ritje in de achtbaan maken. Klik hier.
  • Natuurlijk mag Walt Disney World niet ontbreken. Er is zoveel te zien in dit pretpark dat het te veel is om op te noemen. Trek dus ruim tijd uit voor je bezoek. Je krijgt hier – net zoals in het echt – gemakkelijk een dag om. Hier ga je naar de site. Ben je een liefhebber van achtbanen? Dan staan er op YouTube de nodige – niet officiële – video’s die je mee laten rijden. Rij mee met o.a. Pirates of the Carabian en Frozen. Riemen vast!

Liever een pretpark dichter bij huis? Als het straks weer mag moet je zeker eens in Europa-Park gaan kijken.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant