dierentuin

Reistips voor thuisblijvers: bezoek een dierentuin of aquarium

Uit tips

Staycation, oftewel vakantie terwijl je thuisblijft. Gelukkig kunnen we vanuit huis heel wat plekken virtueel bezoeken. Wat dacht je van een dierentuin of aquarium? Ga met ons mee op reis.

Dierentuin en aquarium komen bij je thuis

  • De dierentuin San Diego Zoo heeft waarschijnlijk de meeste webcammogelijkheden van alle dierentuinen. Daardoor kun je bij veel verschillende dieren live meekijken. Switch van de apen naar de olifanten. Of van de panda’s naar de tijgers. Ook uilen en ijsberen zijn te zien. Bekijk deze en nog veel meer dieren op de site van de dierentuin.
  • Op de Facebookpagina van The Cincinnati Zoo staan veel leuke video’s met steeds een ander dier in de hoofdrol. Ook is er dagelijks om 15.00 uur een rondleiding via de Facebook Live Feed.
  • Afrikaanse pingu├»ns en Beluga walvissen zijn o.a. de hoofdrolspelers op de webcam van het Georgia Aquarium. In totaal zijn er op de site beelden van maar liefst negen webcams te zien. Daarop zijn verschillende dieren te volgen. Bezoek hier de site.
  • In de Houston Zoo kun je op zeven verschillende plekken in de dierentuin naar dieren kijken. Van de flamingo’s tot aan de giraffes. Naar de beelden.
  • Via tropische wateren naar de koude toendra. Die reis maak je op de site van het National Aquarium. Het aquarium staat in Baltimore en neemt je mee op een tour over alle verdiepingen van het bassin. Je ziet het hier.

Liever op een stedentrip? Ga dan virtueel met ons mee naar het Duitse Hannover. Klik hier.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant