Toilettas Reisenthel XL

Reisenthel XL toilettas: handig mét haakje

Accessoires

Iedereen weet: op de camping is een goede toilettas onmisbaar. De beste exemplaren zijn ruim én hebben een haakje om ze op te hangen. De Reisenthel XL toilettas heeft het allemaal.

Met een inhoud van 4 liter is deze toilettas met recht ruim te noemen. Dankzij het handvat is hij ook nog eens makkelijk draagbaar. Eenmaal geopend en uitgevouwen, ontpopt de Reisenthel XL toilettas zich als een ware organizer. Bovenin vind je twee vakken met rits. Daar tussen een spiegeltje. Je kan ‘m maar nodig hebben! Onderin vind je nog een vak met ritssluiting en meerdere steekvakjes.

Toilettas Reisenthel XL
De toilettas heeft een handig handvat.

Veel kampeerders herkennen vast het natte bankje in de douchecabine op de camping. Niet echt fijn om je toilettas op te zetten. Een toilettas met haakje is daarom wel zo handig. Helemaal als je hem – zoals dit exemplaar van Reisenthel – kunt uitvouwen. En, niet onbelangrijk voor een artikel dat je meeneemt in de doucheruimte: hij is gemaakt van waterafstotend materiaal.   

Reisenthel XL toilettas: opvallend of juist niet

De Reisenthel XL toilettas op de foto heeft de kleur Twist Silver. Heb je liever een opvallender exemplaar? Dat kan! De toilettas is er in heel veel uitvoeringen, waaronder Paisley Ruby, Fifties Black en Happy Flower. Geen grijs, maar wel een veilige kleur? Kies dan voor zwart of donkerblauw. De toilettas kost (afhankelijk van de uitvoering) tussen de 27,50 en 29,95 euro en is verkrijgbaar via onderstaande link.

Bekijk op Bol.com.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant