ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Reise + Camping 2018 Essen
Reise + Camping 2018 Essen
Beurzen

Reise + Camping 2018 Essen

  1. 4 februari 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Reise + Camping 2018 in de Messe in Essen, van 21 tot en met 25 februari. Er is veel te zien op het gebied van reizen, kamperen en fietsen. Essen ligt op 170 kilometer van Utrecht.

Reise + Camping 2018: van vouwwagen tot luxe camper

De beurs, de grootste vakantiebeurs van Nordrhein-Westfalen, wil het nieuwe vakantieseizoen inluiden. De nieuwste caravans en campers staan er, de merken Carthago en Malibu zijn er voor het eerst, kampeeraccessoires, uitrusting, ideeën voor bestemmingen en meer. In hal 1 tot en met 3 staan de kampeermiddelen opgesteld. Van de luxe Liner campers van Concorde tot de vouwwagen, er staan in totaal 50 merken klaar om bekeken te worden. In hal 2 en 9 zien we naast een oude bekende, de Alpenkreuzer, ook Campwerk en Isabella. Want behalve de caravans en campers zijn ook de tenten en de vouwwagens populair. In hal 3, de Technik-Arena, zien we accessoires als zonnepanelen, trekhaken en bekleding.

Waar gaat de reis naartoe?

Nog geen bestemming op het oog voor de komende vakantie? Op Reise + Camping 2018, campings, niet alleen uit heel Duitsland maar uit heel Europa. Allemaal te vinden in hal 11. Wie dol is op het noorden van Europa, Scandinavië, moet vooral hal 12 niet overslaan. Daar is de Skandinavien Welt te vinden. Een gebied dat gemaakt lijkt om met de camper te ontdekken.

1000 standhouders nodigen je uit. Nationale in internationale bestemmingen en campings wachten op je. Actuele trends zijn te bewonderen. Naast Reise+Camping vanaf 21 februari is er van 22 tot 25 februari gelijktijdig fietsbeurs Fahrrad Essen.

www.die-urlaubswelt.de

Foto’s: Alex Muchnik

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Beurzen, Onderweg NIEUWS