cmt 2020

Reisbeurs CMT 2020 weer groter

Beurzen

De CMT (Caravan, Motor, Touristik) in Stuttgart is Duitslands grootste beurs op het gebied van reizen. In de Messe zie je alles, van 11 tot en met 19 januari 2020.

Meer caravanning op CMT 2020

De grootste publieksbeurs op het gebied van toerisme en vrije tijd biedt deze keer nóg meer ruimte aan caravans en campers. Om precies te zijn: 75.000 vierkante meter, oftewel zes hallen. Naast de grote en kleine camper- en caravanmerken is er ook 10.000 vierkante meter gereserveerd voor kampeeraccessoires. Van koelkast tot deurklink; alles is er te vinden. Fabrikanten van off road-voertuigen en daktenten hebben op de beurs hun eigen plek. Hal 10 is op de CMT 2020 voorbehouden aan de compacte voertuigen, als buscampers. Ook aanbieders van losse kampeermodules zijn hier te vinden.

Bestemmingen en tips

In hal 8 vind je de campings en camperplaatsen, maar ook kuuroorden en andere interessante bestemmingen. Op deze beurs is er verder aandacht voor de ontwikkeling van nieuwe camperplaatsen. In Duitsland hoor je, net als in ons land, steeds vaker dat het druk is op de camping en vooral de camperplaats. In het hoogseizoen vaak zelfs té druk. Tijdens de beurs zoeken de experts naar verbeterpunten op dit gebied. Ze maken daarbij graag gebruik van ervaringen van de aanwezige camperaars. De CMT 2020 doet in ieder geval zelf haar best. Het aantal camperplaatsen rondom de Stuttgarter Messe zal – gezien de grote vraag – verder toenemen.

De CMT is van 11 tot en met 19 januari 2020 dagelijks te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur.

Naar de site van de CMT

Zo was het in januari

Afgelopen januari bezochten wij de CMT en brachten we je het nieuws uit Stuttgart. Hieronder kun je de eerste liveshow van 2019 nog eens terugkijken.

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube-kanaal te abonneren.

bron Foto: Messe Stuttgart foto
Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant