ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Reis- en vrijetijdsbeurs F.r.e.e. 2017 München
Reis- en vrijetijdsbeurs F.r.e.e. 2017 München
Beurzen

Reis- en vrijetijdsbeurs F.r.e.e. 2017 München

  1. 20 februari 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Voor wie de smaak te pakken heeft is de Freizeitmesse F.r.e.e. 2017 vanaf 22 februari tot en met 26 februari in München te bezoeken. De grootste reis- en vrijetijdsbeurs van Bayern heeft dit jaar twee hallen vol campers, caravans en tenten.

F.r.e.e. 2017: acht voetbalvelden groot

Vorig jaar trokken de 1200 aanwezige standhouders 122.000 bezoekers. Daarom dit jaar een uitbreiding van de getoonde kampeermiddelen. In totaal beslaat de beurs een oppervlakte van zo’n acht voetbalvelden. Voor campers, caravans, tenten en kampeeraccessoires moet je in hal B3 zijn. In hal B4 vooral buscampers, zelfbouw en pick-ups. De watersportliefhebber komt in hal A6 aan zijn trekken. Van stand-up padding (sup) tot duiken tot de kano, alles is in deze hal ook meteen uit te proberen. Vergeet je zwembroek dus niet. Met de Alpen voor de deur ontbreekt natuurlijk ook outdoor niet. Veel informatie over bergtochten is verkrijgbaar bij de stand van DAV, de Deutschen Alpenvereins. Eveneens te vinden in hal A6. Fietsen en toebehoor zijn te vinden in hal B6. Mountainbikes, trekking, elektrische fietsen, bakfietsen, ligfietsen, ze staan er allemaal. En natuurlijk kun je ook hier zelf opstappen. Er zijn drie verschillende fietsparcoursen uitgezet.

F.r.e.e. 2017 fiets

Bestel een kaartje via onderstaande site voor 7 euro. Aan de kassa betaal je 10 euro. F.r.e.e. 2017 is dagelijks geopend tussen 10 en 18 uur.

Messe München GmbH
Messegelände
81823 München

www.free-muenchen.de

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Beurzen, Onderweg NIEUWS