Reimo heeft alles voor de zelfbouwer

Reimo Cailischrank

Zelf van een bus een camper maken? Reimo heeft alles wat je nodig hebt. Van een hefdak, via een keukenblok en een slaapbank tot aan horren. De catalogus van Reimo is al vele tientallen jaren een soort bijbel voor amateur camperbouwers. We bekijken een aantal nieuwe producten.

Universeel slaaphefdak

Voor de grote bestelbussen – tussen de 5,40 en 6 meter lengte – is er een nieuw, universeel slaaphefdak. Deze past op de Fiat Ducato, de Mercedes Sprinter en de VW Crafter. Nieuw is ook de zo in te bouwen slaap/zitbank V3100, die past in de VW T5 en de huidige T6. Binnenkort bevestigingssystemen verkrijgbaar waarmee de bank ook in de Vito van Mercedes, de Transit van Ford en de Traffic van Renault past.
Reimo V3100 zit/slaapbank

Calicook en Calikast

Speciaal voor de VW California Beach en MultiVan met driezitsbank is er naast de ‘Calicook’, een mooi passend keukenblok, nu ook de ‘Calikast’. Deze kast past achter de chauffeursstoel en staat ook niet in de weg als het bed is uitgeklapt (foto boven artikel). Er is plek om een koelbox van Dometic in te zetten die vervolgens als lade naar buiten getrokken kan worden. Ook een kookstel op een spuitbus heeft zijn eigen plekje. Behalve bergruimte heeft de kast ook nog een uitklaptafel en een spiegel. De Calikast is heel gemakkelijk weer uit de bus te halen. Nieuw zijn ook de voor verschillende modellen gemaakte horren, het zijn netten die prima passen en meteen als verduistering kunnen dienen.
Reimo hor 2019
 

Foutje gezien? Mail ons . Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant