ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Reimo Carrara buscamper op VW T6
Reimo Carrara buscamper op VW T6
Campers

Reimo Carrara buscamper op VW T6

  1. 24 september 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Reimo is een bekende naam. Hefdaken, keukens, eigenlijk alles kun je kopen uit het grote Reimo-boek. Ze bouwen ook buscampers. Nieuwste telg is de Carrara, naar een Italiaanse stad. Hij heeft de VW T6 als basis.

Bank met veel mogelijkheden

Carrara ligt in Toscane en is bekend van zijn wit marmer. Michelangelo gebruikte het en werd er beroemd mee. Het zal daarom geen toeval zijn dat het interieur van de Carrara glanzend wit is. De indeling is anders dan van de andere Reimo buscampers. Er is meer ruimte rond de bank, de slaapbank heeft drie zitplaatsen en evenzoveel gordels. Beide driepuntsgordels zijn voorzien van een Isofix-sluiting. De bank kan in zes verschillende posities worden vastgezet. Hij kan er zelfs helemaal uit. Al naar gelang de gekozen stand van de bank heb je of meer woon- of meer bergruimte. Je ligt niet op het zitgedeelte van de bank, maar op de beklede achterkant. Dat ligt toch comfortabeler en vlakker. Om van de bank een bed te maken gebruik je de twee aan de bank aangebrachte handvatten.

Reimo Carrara

Naast de bank kun je kiezen voor stoelen in de bus. Het aantal zitplaatsen kan zo oplopen tot maximaal zeven. Optioneel is een slaaphefdak, dat zorgt voor stahoogte en vier slaapplaatsen. De bedmaat in het dak is 2 bij 1,20 meter. Beneden is dat 2,05 bij 1,31 meter. In de keuken kun je koken op twee pitten. Er staat een koelboxje met een inhoud van 35 liter, een kast en opbergvakken. Onder het werkblad vind je een rail met led-verlichting. Hieraan kun je dingen ophangen, van keukenrolhouder tot afwasborstel. Ook de deksel van de koelkbox kan hier, als extra werkblad, aan worden gehangen. De Reimo Carrara is er vanaf 50.000 euro, ex bpm.

Reimo

www.reimo.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS