Reimo Campingbox GLS

Reimo Campingbox GLS voor Mercedes

Accessoires

Voor wie van zijn Mercedes GLS in een handomdraai een camper wil maken, heeft Reimo een oplossing: de Reimo GLS Campingbox. Je zet hem er zo in en hij is er ook weer zo uit. De box bestaat uit een bed, een keuken en opbergruimte. Meer heb je niet nodig toch?

Campingbox GLS zonder gedoe

Je hoeft niets te veranderen aan de auto. De Reimo GLS Campingbox is 105 centimeter breed en 115 centimeter diep. De hoogte is 33 centimeter. Aan de box zitten riemen waarmee je hem vast zet aan de in de auto aanwezige sjor-ogen. De tweede zitrij in de Mercedes blijft daarbij volledig te gebruiken. Links is er een uittrekbare keukenla. Rechts kun je een optionele koellade laten inbouwen. Dat is de Coolmatic CD van Dometic, deze kost 700 euro.
GLS Reimo Box
De box is voorzien van een 12 liter jerrycan voor het water en een éénpits gasstel. Ook is er een uitklapbare tafel en opbergruimte. Het bed heeft een afmeting van 1,26 bij 2 meter. De kussens zijn 7 centimeter dik. Elke box is handwerk en op maat. Hou daarom rekening met een levertijd van zo’n 6 weken. De Reimo Campingbox GLS kost rond de 1900 euro.
www.reimo.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant

Meest gelezen