Reimo V 3000

Reimo bestaat veertig jaar

Nieuws

Reimo, het merk bekend van de hefdaken en het dikke onderdelenboek, viert feest. Vanwege het veertigjarig bestaan is er de buscamper Avantgarde edition 40 years.

Jubileummodel op VW

De Avantgarde edition 40 years is een jubileummodel waarin Reimo zijn veertigjarige ervaring op het gebied van buscamperbouw heeft gestopt. Basis is de VW T6.1. Die kreeg een paar hippe strepen op de buitenkant. Want veertig jaar is nog jong, willen ze maar benadrukken. Binnen zien we ronde vormen en oppervlakken in hoogglans.

Reimo V3000 zit-slaapbank

Reimo monteert de eigen zeer praktische zit-slaapbank V3000 (foto boven artikel) in het jubileummodel. Deze is praktisch doordat hij op een rails staat. Hij is daardoor niet alleen te verschuiven in het interieur. De V3000 pak je er heel eenvoudig ook even uit als je een bestelbus nodig hebt. De bank staat voor een hoog zit- en slaapcomfort. De bus heeft drie zitplaatsen met gordel. Je kunt er ook voor kiezen de bank vast in te laten bouwen.

Easyfit slaaphefdak

De Avantgarde 40 years edition is voorzien van het eigen slaaphefdak Easyfit. Dat zorgt voor stahoogte in de bus en twee extra slaapplekken. Grote ramen – voorzien van muggengaas – zorgen voor veel daglicht in het interieur. Reimo maakt al slaaphefdaken sinds 1980. Inmiddels kun je er terecht voor vijftig verschillende types, waaronder ook vaste verhoogde daken.

Daken van Reimo

Plek voor toilet

Reimo maakt gebruik van elk plekje in de bus. Zo is er naast veel opbergruimte ook een vak waar een campingtoilet in past. De keuken heeft twee pitten, een spoelbak en een compressorkoelkast van 39 liter inhoud. De twee keer 5 kilo gasflessen bedienen ook de Truma-gasverwarming. Kleurige gordijnen en led-verlichting maken het geheel af. De Avantgarde 40 year edition is er vanaf 50.000 euro. Dat is exclusief onze bpm.

Naar de site van Reimo.


Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant