ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Regatta spelletjestafel voor op de camping
Regatta spelletjestafel voor op de camping
Accessoires

Regatta spelletjestafel voor op de camping

  1. 18 maart 2017, 19:00
  2. 0 Reacties

Nieuw van Regatta. Een campingtafel met o.a. schaakbord, dambord en boter-kaas-en-eieren. Natuurlijk ook als gewone tafel te gebruiken. Inklapbaar en voorzien van een handvat. Lichtgewicht aluminium onderstel.

Regatta met stevig tafelblad

Spelletjes brengen leven in de brouwerij. Daarom is deze campingtafel van dit outdoormerk zo geliefd. Ideaal op de camping of gewoon tijdens een dagje weg. Op het tafelblad zijn verschillende spelletjes afgebeeld. Je kunt er op schaken, dammen en boter-kaas-en-eieren spelen. Maar ook slangen-en-ladders of elk denkbaar kaartspel. Liefhebbers kunnen zelfs tegelijkertijd een partij dam en schaak spelen.

De tafel is natuurlijk ook als gewone campingtafel te gebruiken om van alles op te zetten. Of als bijzettafel bij de barbecue. De tafel heeft een lichtgewicht aluminium onderstel en een stevig tafelblad. Hij is inklapbaar en dankzij het handvat neem je hem overal makkelijk mee naartoe.
De spelletjestafel van Regatta is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. Consumentenadviesprijs € 44,95. De afmetingen zijn 70 x 50 x 62 cm en het maximaal draaggewicht is 30 kg.

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is dit familiebedrijf al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.

www.regatta.com.

Regatta

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS