Regatta Kolima familietent kan ook prima in de tuin

Tent

De nieuwe Regatta Kolima opblaasbare familietent zet je – dankzij luchtbuizenmakkelijk en snel op. Er komt geen tentstok aan te pas en je hebt toch een heel solide tent.

Kolima is een driepersoonstent met luifel

De Kolima is ideaal voor op de camping, maar hij kan ook prima in je tuin staan. Zo haal je toch het vakantiegevoel in huis. Of eigenlijk: in de tuin. De tent heeft een ruime woonkamer, een luifel aan de voorkant en een verduisterde slaapkamer. Dat is prettig, dan slapen de kinderen namelijk ook uit. Binnen veel lichtinval door de heldere ramen. Door de ventilatieopeningen kan frisse lucht naar binnen. De gaasdeuren houden insecten buiten. De luifel beschermt tegen zon en regen.

Kolima binnen

Ingenaaid waterdicht grondzeil

De Kolima heeft een waterdichte Hydrofort 70D buitentent en een slijtvast, ingenaaid waterdicht grondzeil. Alle gebruikte stoffen zijn brandvertragend. Opvallende scheerlijnen zorgen voor extra zichtbaarheid. De tent is voorzien van rechte wanden, die voor meer stahoogte zorgen. Je bergt de Kolima eenvoudig op in een stevige opbergtas.

kolima 3

De Regatta Kolima driepersoonstent is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist. Consumentenadviesprijs: 850 euro. De Kolima is er ook in een vijfpersoonsuitvoering à 1200 euro. Ga voor meer informatie naar www.regatta.com.

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!