ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Ravensburger 3D puzzel van VW T1
Ravensburger 3D puzzel van VW T1
WVTTK

Ravensburger 3D puzzel van VW T1

  1. 21 oktober 2017, 19:00
  2. 0 Reacties

Voor alle Volkswagen T1 fans die het exemplaar van Lego al een tijdje in de kast hebben staan heeft Ravensburger nu een mooie 3D puzzel van dit icoon. Ruim op tijd voor in de schoen of onder de boom.

Ravensburger heeft 2 versies

Ravensburg 3DBij de echte fan staat de zelfgebouwde Legoversie natuurlijk al lang in de kast. En ook de toiletmap en de wekker is hem/haar niet vreemd. Gelukkig is er weer iets nieuws. Ravensburg heeft een 3 D puzzel van het bekende icoon. Er zijn twee verschillende versies. Het rood/witte exemplaar dat we ook al kenen van Lego en een hippiebus in Flower Power stijl. De VW T1, maar dan van 162 losse stukjes. De wielen kunnen draaien, de bumpers zijn van chroom en de surfplank voor op het dak zit er ook bij. Voor alle liefhebbers, surfers en avonturiers.

Via de site van Ravensburger te bestellen. Er staat ook een leuke instructievideo op deze site. Via onderstaande button heb je hem heel snel in huis. Hij kost slechts € 29,99.

Koop bij bol.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER WVTTK NIEUWS

Ford en VW gaan samenwerken
WVTTK

Ford en VW gaan samenwerken

Volkswagen en Ford kondigen een samenwerking aan. Vanaf 2022 moeten de eerste gezamenlijk ontwikkelde auto’s te koop zijn. Te beginnen met pick-ups en lichte bedrijfswagens. Een groeiend segment waarin beide grootmachten samen willen optrekken….

  1. 3 februari 2019, 11:00
  2. 0 Reacties