Rapido

Rapido nieuws 2019

Campers

De Franse camperbouwer Rapido heeft een ruim aanbod. Van buscamper via halfintegraal tot integraal. Voor modeljaar 2019 kregen met name het bad en de keuken de volle aandacht. Verder zien we her en der de nodige detailverbeteringen.

Achttien verschillende indelingen

Nieuwe materialen, moderne kleuren, afgeronde hoeken en een andere kraan in de keuken. Een grotere rechthoekige wastafel in de badkamer valt op. Het queensbed dat nu 1,50 meter breed is. Zomaar een greep. Wat de nieuwe indelingen betreft noemen we de 866 F die twee langsbanken als zithoek heeft en daardoor erg ruimtelijk aandoet. We zien deze opstelling in alle modellen van de 80-serie terug. Deze indeling is momenteel erg populair. Vanaf een lengte van 7,99 meter zien we bij de Distinction-serie L-vormige zithoeken. Er zijn maar liefst achttien verschillende indelingen om uit te kiezen.
Rapido
Nieuw in de gunstig geprijsde 8F-serie zijn de 866 F en 880 F. De eerste met enkele bedden in de lengte, de tweede met een queensbed. In de duurdere 8dF-serie is de 8086 DF nieuw. Hij is 7,19 meter lang en heeft een queensbed. Ook heeft hij een comfortabele 54 centimeter brede deur naar het woongedeelte.
Rapido

Distinction is de top

Bij de Distinction-serie, de integraalmodellen van Rapido, is de compacte i86 nieuw. Hij is 7,24 meter lang en blijft onder de 3500 kilo. Eventueel is hij op te waarderen naar 4400 kilo. Bij de wat grotere maten twee nieuwkomers. De I1066 met enkele bedden en de I1090 met queensbed. Beiden 8,79 meter lang en 5 ton zwaar. Standaard voorzien van de 150 pk diesel van de Ducato. Standaard is ook een Lithium-accu en een watertank met een inhoud van 300 liter. Bij de bussen aandacht voor de 5,41 meter lange V 43. Een aangepaste zitgroep met meer ruimte voor het nieuwe seizoen. In totaal zijn er drie buscampers om uit te kiezen. Bij de zeven halfintegralen zien we drie nieuwe indelingen.
Rapido
www.rapido-camper.nl
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant