Ultimate Line

Rapido 8096 DF als Ultimate Line

Campers

Rapido maakt van zes indelingen – zowel integraal als halfintegraal – een Ultimate Line uitvoering. Zo ook van de integraal 8096 DF.

Ultimate Line heeft afwijkend interieur

Rapido heeft bij alle campermodellen nog eens naar het interieur gekeken. Behalve bij de topserie Distinction, die ongewijzigd het nieuwe seizoen in gaat. Bij de andere series kleine aanpassingen vooral. Hiermee is het merk weer klaar voor een nieuw seizoen. De indelingen blijven vrijwel ongewijzigd. Nieuw is dat zes populaire integraal- en halintegraalmodellen voortaan uitsluitend verkrijgbaar zijn als Ultimate Line. De integraal 8096 DF is het topmodel in deze reeks. Aan de buitenkant valt een andere belijning op en de lichtmetalen velgen. Binnen is er meer te ontdekken. We zien wit leer op de banken en een lichte houttint bij de meubels. Opvallen doet ook het hoofdeinde van het queensbed.

Rapido Ultimate Line

De series 6, 8 en 80 houden het frisse interieur met lichte tinten. Zoals het dessin Bellagio. Waarbij opvalt dat in het nieuwe seizoen de hoogglans kastkleppen ontbreken. Datt maakt dat het interieur moderner overkomt. Het dessin Nacarat werkt met een combinatie van wit en donkere tinten. Nieuw is ook de wandbekleding achter de keuken. Die laatste is een kruidenrek rijker geworden. Ook de achterwand evenals de achterlichten zijn vernieuwd.

Prijs: nog niet bekend van de Ultimate Line
Basis:
 Fiat Ducato, AL-KO chassis, vanaf 140 pk
Maximaal totaalgewicht:
 3650 kg
Afmetingen (lbh):
 7,49/2,35/2,94 meter
Zit- / slaapplaatsen:
 2 / 4

Naar de site van Rapido.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant