Raclet Panama Up 10 daagse met voordeel

Vouwwagens

Toevallig net op zoek naar een vouwwagen? De Panama Up van Raclet koop je tot en met 19 mei met 800 euro voordeel. Je kunt bij Bravo Vouwwagenwereld namelijk kiezen voor een gratis luifel of voor 50 procent korting op de voortent.

Twee tot acht slaapplaatsen

Met de Panama Up van Raclet heb je altijd binnen twee minuten je slaapplek klaar. Hij is te koop met en zonder keukenblok. De aanbieding is geldig op beide uitvoeringen. De Panama Up is gemaakt voor twee personen, maar is ook aan te passen tot een gezinsvouwwagen. Compleet met de vaste basistent staat de vouwwagen in tien minuten. Standaard heeft de Panama Up voor twee personen slaapplaatsen, maar deze zijn uit te breiden tot aan voor acht personen. Door het Easypack-systeem blijft de bagage altijd bereikbaar. Je hebt 1540 liter opbergruimte tot je beschikking. De totale oppervlakte is 23 vierkante meter.
Raclet Panama up

Erg compleet

De Panama Up van de aanbieding is de geremde uitvoering. Hij heeft een luxe achterkeuken (of naar keus geen keuken) en een groot bed met slaapcabine inclusief horgaas. Daar komt een inritsbaar kuipzeil bij. De disselbak heeft een inhoud van 300 liter. Er zit een 12 volt aansluiting in de disselbak. Het reservewiel hangt in een beugel. Neuswiel en rijklaarmaakkosten zijn inbegrepen. De normale prijs is 9.694 euro. De aanbiedingsprijs tot en met 19 mei is 8.895 euro. Je bespaart dus 799 euro.
www.bravovouwwagenwereld.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!