ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Quechua Fresh & Black: coolste tent ooit van Decathlon
Tent

Quechua Fresh & Black: coolste tent ooit van Decathlon

  1. 4 juni 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Decathlon heeft met de pop-up tent Quechua Fresh & Black volgens eigen zeggen de coolste tent ooit. Letterlijk wel te verstaan. Hij is staat in 2 seconden en is geschikt voor drie personen. En dat vanaf 40 euro.

Zelfdragend

Dankzij het Easy-systeem is hij overigens ook weer gemakkelijk op te vouwen. Daar schort het bij dit soort tentjes nog wel eens aan.  Binnen is het helemaal donker. Volgens de advertentie 99,9%. Ook als buiten volop de zon al schijnt. Het blijft daardoor tot 17 graden koeler in de Fresh & Black in vergelijking met een andere tent. Vandaar de koelste tent ooit. De tent is zelfdragend, dat wil zeggen dat hij ook zonder haringen gewoon blijft staan. Het moet dan natuurlijk niet waaien. Het slaapgedeelte heeft een afmeting van 180 bij 210 centimeter. Dat wil zeggen dat je met drie personen 60 centimeter in de breedte tot je beschikking hebt. De hoogte is 104 centimeter.

Decathlon Fresh & Black

De buitentent heeft twee zijpanelen die uit elkaar kunnen en vast te maken zijn aan de scheerlijnen opzij (van binnenuit te openen). In de binnentent kan lucht circuleren. De volledige buitentent achter de binnentent kan worden opgetild door van binnenuit aan een koord te trekken. Er zijn twee ruimtes tussen de buitentent en de vloer aan elke kant in het midden van het slaapcompartiment. Dit om de lucht te verversen en condensvorming zoveel mogelijk te beperken. Het Fresh-concept helpt om de hitte van de zon te verminderen.

Afmetingen van de zak: Ø77 x 10 centimeter. Gewicht: 4,2 kilo. Het dubbele dak is gemaakt van 100% Polyester, evenals het stof aan de binnenkant. De vloerbedekking is van 100% Polyethyleen. De tent altijd goed laten drogen voor het opbergen om schimmel en geurtjes te voorkomen.

Twee jaar garantie

Alle Quechua-tenten worden, behalve in de windtunnel, ook getest in het lab en op het terrein. Op alle tenten van dit merk geldt 2 jaar garantie bij normaal gebruik. Bij een probleem kun je de tent laten nakijken in de dichtstbijzijnde Decathlon-winkel. Onderdelen en reparatie van tentbogen in het atelier van je Decathlon-winkel.

www.decathlon.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Tent NIEUWS