puzzel

Puzzels voor kampeerders

WVTTK

Hou je van kamperen én van puzzelen? Dan hebben we hier een paar leuke puzzels voor je op een rij staan. Neem ze mee op reis en de dagen vliegen voorbij.

Puzzels die je in vakantiesfeer brengen

  • Je legt een mooie puzzel waarop zes mooie VW camperbussen staan. De 500 stukjes van deze Gibson zijn opgeborgen in een heel toepasselijk blik met daarop – natuurlijk – een VW camper. De puzzel heeft een afmeting van 42 x 29 centimeter. Hij kost 29,95 euro. Bekijk hem hier.
vw puzzel
  • Een stapje moeilijker, want 1000 stukjes. De puzzel heeft een afmeting van 49 x 68 centimeter. Het is een fotocollage van verschillende modellen. Een echt hebbeding voor de liefhebber van Volkswagenbussen (foto boven artikel). Hij kost 27,95 euro. Bekijk hem hier.
  • Woordzoeker voor de kampeerders. Met woorden die te maken hebben met kamperen. In het Engels. Het boekje heeft 52 pagina’s en kost 14,95 euro. Bekijk het hier.
  • Doolhofpuzzel. Ronde, vierkante en driehoekige. Van elke vorm staan er dertig stuks in. Een echte breinbreker, deze verzameling. Het boekje kost 12,99 euro. Bekijk het hier.
  • Een 3D van een Volkswagenbus. Als hij klaar is, kan hij mooi in de kast. Het zijn 162 stukjes. Hij kost 29,99 euro. Bekijk hem hier.
puzzel

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant