Dethleffs Pulse

Pulse Classic: klassieke variant van Dethleffs

Campers

Dethleffs komt met een designvariant van de halfintegraal Pulse. De Pulse Classic wil een klassieke variant zijn die met zijn tijd meegaat. We zien hout en nieuwe bovenkasten. De standaarduitrusting mag gezien worden. Hij komt beschikbaar in vier verschillende uitvoeringen. 

Pulse Classic is tijdloos

Feitelijk komen er twee verschillende indelingen. De één met queensbed, de andere met enkele bedden. Populaire indelingen op een lengte van nog geen 7,40 meter. Van elke indeling komen er twee varianten. Met name de plaats van de badkamer is hierbij verschillend. Verder is het de Pulse zoals we hem kennen. Een afgeronde teruggetrokken achterkant en een aerodynamische voorkant. Binnen blijft de moderne flair behouden. Minder grijs en natuurtinten, meer hout in licht hazelnootbruin. De vloer bleef in steenlook. De stoffering is eigen en bijpassend.
Pulse Classic

Pluspunten

Het pluspunt voor beide varianten van de Pulse Classic is de lichtgewichtconstructie. Ze blijven onder de grens van 3500 kilo. Daarbij is er een ruim laadvermogen, ook als je met vier personen onderweg bent. De nieuwe Iso-Protect comfortvloer verhoogt daarbij het comfort. Hij is voorzien van deur met raam en centrale vergrendeling. Verder heeft hij automatisch airco, led-verlichting, een openslaand dakraam in de cabine en een lederen stuur. Het lichtplan draagt de naam Light Moments, kent vier verlichtingsniveau’s en zorgt voor veel sfeer.

Vier uitvoeringen

Met enkele bedden is er de T 7051 EB en EBL. Met een queensbed is er de T 7051 DBM en DBL. Alle vier de uitvoeringen staan op aluminium velgen. Van de eenpersoonsbedden is ook een groot tweepersoonsbed te maken. Optioneel zijn verschillende pakketten verkrijgbaar, o.a. met rij-assistsystemen, belangrijke zaken voor het winterkamperen of een bovenbed. De douche en badkamer zijn separaat en om te vormen tot één grote badkamer. De Dethleffs Pulse Classic is voor het eerst te zien op de komende Caravan Salon. Prijzen vanaf 79.690 euro.
Foto’s van de nieuwe Pulse Classic zijn nog niet beschikbaar. Daarom op de foto de ‘gewone’ Pulse.
www.dethleffs.nl
 
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant