Pulse Classic 90

Pulse Classic 90 T 7051

Campers

Dethleffs pakt uit voor zijn negentigste verjaardag. Ook de halfintegraal Pulse krijgt een uitvoering met het jaartal in zijn naam. Er komen vier indelingen van de Pulse Classic 90. Uiteraard met een rijke uitrusting voor een gunstige prijs.

Classic 90: modern en klassiek

Na de moderne Pulse met veel wit in het interieur kwam er een klassiekere variant. Voor wie een wat klassieker, warmer interieur wilde. De Pulse Classic is ook modern, maar dan met houttinten. Een tijdloze designvariant heet dat in vaktaal. De Classic heet voortaan Classic 90. Er komen vier indelingen. Twee met enkele bedden en twee met een queensbed. Vervolgens kun je kiezen uit twee verschillende opstellingen van de zithoek: een L-vormige bank of de banken tegenover elkaar.

Pulse Classic 90 interieur

De kenmerkende eigenschappen van de Pulse blijven behouden. Zoals de rond teruglopende achterzijde en de speciale meubelvormgeving. De Pulse blijft qua looks een bijzondere halfintegraal. De Pulse Classic 90 voegt daar als verjaardagscadeau een flinke uitrusting aan toe. Het maakt deze uitvoering tot een prijs-kwaliteitscadeau. Alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze en comfortabele vakantie zit op deze Pulse. Of je nu kiest voor de T 7051 DBM, DBL, EB of EBL.

Pulse Classic 90 keuken

Rijke standaarduitrusting

Wat er zoal opzit? Ga er maar even voor zitten. Een deur met raam naar het woongedeelte. Die deur is ook nog eens centraal te vergrendelen. Een automatische airconditioning in de cabine. Led-dagrijverlichting. Een stuur en versnellingspook van leer. Chromen ringen rond de klokken van het dashboard. Een dakraam in de cabine. Het verlichtingsconcept Light Moments. Ook heeft de Classic 90 luxe inlegramen. En dan is hij ook nog uitgevoerd als Gran Turismo. Dat zie je aan de cabine in het zwart, de rode skidplate en instap bij de cabine, en de zilver gekleurde grill.

Pulxse Classic 90 rear

Optioneel kun je hem natuurlijk nog verder aankleden. Denk aan een elektrisch hefbed. Of een zwaardere motorvariant. Eventueel gekoppeld aan de nieuwe negentrapsautomaat. Bij de DBL en EBL kun je kiezen voor de variant ‘ombouwbed’. Dan kies je geen hefbed, maar maak je van de zithoek gemakkelijk een extra slaapplaats. Het notenhout in het interieur zorgt voor een chique uitstraling. De vloer in steenlook steekt daar mooi bij af.

Pulse Classic 90 bed

Met de pluspunten van de Pulse

De Pulse halfintegraal heeft een aantal pluspunten. Die zijn ook terug te vinden in de Classic 90. Zoals de lichtgewicht constructie. Deze maakt een zorgeloze belading mogelijk. Je kunt met vier personen op pad en toch onder de 3500 kilo blijven. Ook de innovatieve Proteq-comfortvloer is standaard. Deze vloer – zonder niveauverschillen – verhoogt het comfort aanzienlijk. Alle vier de indelingen zijn 7,40 meter lang. Ze hebben allemaal een separate douche.

Pulse Classic 90
Pulse Classic 90

Naar de site van Dethleffs.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant