Pullbrood met kaas en kruiden – Campingkok

Koken

Pullbrood met kaas en kruiden maak je makkelijk en snel op de camping met dit recept van de Campingkok.

Ingrediënten voor het Pullbrood

  • 1 Groot rond brood
  • 200 gram geraspte kaas
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
  • 1 snufje gedroogde chili flakes
  • 60 gram boter

Koop en gebruik een kaas naar smaak. Wij gebruiken Grana Padano omdat we het hebben liggen.
Rasp de kaas en hak de peterselie fijn. Meng met de chilivlokken.
Snijd het brood in zoals in de video. Vul het brood in de sneden met het kaasmengsel.
Verwarm de skottelbraai of de over voor (richttemp 180 graden).
Smelt de boter  en overgiet het gevulde brood met de gesmolten boter.
Pak het brood in zilverfolie en leg het ongeveer 20 minuten in de oven of op de skottelbraai (met deksel).
Maak na 20 minuten het folie open en laat het brood nog 10 minuten knapperig worden.
Heerlijk bij de borrel of als bijgerecht.
Eet smakelijk!

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant