ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Primeur! CampooZ LOLA
Primeur! CampooZ LOLA
Vouwwagens

Primeur! CampooZ LOLA

  1. 3 oktober 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

CampooZ laat Campingtrend.nl als enige hun nieuwe telg zien, de CampooZ Lola. Nog voor de introductie die tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht zal plaatsvinden tonen wij jullie hier de eerste foto’s!

CampooZ polpulair

CampooZ een Nederlands vouwwagenmerk dat sinds een paar jaar furore maakt haakt aan bij eenvoudig en trendy kamperen. De wagens bestaan allemaal uit een bagagewagen met daarop een tent die de stijl volgt van “outback” kamperen. De populariteit van het merk is enorm. CampooZ blijkt de juiste snaar te raken bij jonge kampeerders en mensen die een tent met meerwaarde willen maar niet direct in een toch wat saaie ‘gewone’ vouwwagen gezien willen worden.

Campooz lola

CampooZ Lola heet de nieuwe telg

En de CampooZ Lola is nog meer op gemak gericht. Geen klapsysteem maar een luchtslang steunt de tent. Slechts één ventiel en een luchtpomp die van een accu is voorzien. Aankoppelen, inschakelen en een paar minuutjes wachten. Dat is alles! De luifel wordt gedragen door 4 bamboe stokken en ook de haringen zijn van bamboe. Als je in stijl wil kamperen moet je consequent zijn tenslotte.

De hele tent weegt 70 kilo, dat is vooral van belang als je de bagagewagen ook zonder de tent zou willen gebruiken om bijvoorbeeld je tuinafval te vervoeren of een kleine verhuizing te doen. Want de bagagewagen is zo multifunctioneel inzetbaar. Maar bovenal vinden wij dat de CampooZ Lola er avontuurlijk uitziet. Kamperen is buitenleven. De enorme luifel biedt je bescherming tegen zon en een eventuele regenbui. Binnen is op de wagenbak een slaapplaats voor twee personen die optioneel van een Froli bedsysteem kan worden voorzien. Waarom zou je in de vakantie niet comfortabel slapen ten slotte?

Maten gewichten en prijzen:

Slaapcabine 165 x 220 cm
Leefruimte 200 x 225 cm
Luifel 500 x 180 cm
Gewicht Tent 70 kg
Gewicht totaal 270 kg
Prijs: €8.545,-

CampooZ introduceert de Lola woensdag 11 oktober tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Je vindt ze in hal 8 stand 08.A005

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Vouwwagens NIEUWS