490 TL Premio perfect voor twee

Caravans

In de  januari-editie van ons gratis online Campingtrend Magazine aandacht voor drie nieuwe caravans. Op de komende CMT komt Knaus met een nieuw woonconcept voor twee personen, de Lifestyle 490 L. Ook Bürstner heeft met de Premio 490 TL een tweepersoons caravan in het aanbod. Dinette achterin, keuken en badkamer in het midden en voorin twee enkele bedden. Onder de iets hoger staande bedden veel bergruimte. Je maakt er ook gemakkelijk een tweepersoonsbed van.

490 TL compact en compleet

490 TLVoor iets meer dan € 15.000,- mag je de 490 TL compleet uitgerust noemen. Anti-slingerkoppeling zit erop. Veel bergruimte boven de dissel heeft hij ook. De stahoogte is een aangename 1.98 meter. De achterbumper maakt hem herkenbaar. De serviceklep maakt dat de ruimte erachter gemakkelijk te bereiken is en is afsluitbaar. Het dak is van hagelbestendige GFK. Het interieur is uitgevoerd in het moderne bi-color design. Wil je meer dan kun je kiezen uit twee pakketten. De dinette, die om te bouwen is tot een tweepersoonsbed staat schuin. Dat geeft meer ruimte en maakt dat je er gemakkelijker kunt gaan zitten.  Indien nodig heeft de 490 TL daarmee vier slaapplaatsen.

De brede voortentlamp boven de deur zorgt er ook voor dat de regen niet naar binnen komt. Handig. Rookmelder zit er ook in, zou eigenlijk in elke caravan moeten zitten. Lichtpunten en stopcontacten zijn voldoende aanwezig, al missen we die in de badkamer. De Truma S 3004 zorgt ervoor dat het lekker warm wordt binnen. De koelkast heeft een inhoud van 142 liter. De 490 TL is 6.87 meter lang en 2.20 meter breed. De Premio serie bestaat in totaal uit zeven verschillende indelingen. Tot aan zes slaapplaatsen en een lengte van 7.65 meter en een breedte van 2.30 meter is mogelijk. Dan kom je uit bij de grootste, de 530 TK. De 435 TS is met 6.33 meter de kleinste Premio. Kijk voor alle indelingen op onderstaande site.
www.buerstner.com/nl
490 tl Premio indeling

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant