ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Première Sky Wing op 50 Plus Beurs Utrecht.
Première Sky Wing op 50 Plus Beurs Utrecht.
Tent

Première Sky Wing op 50 Plus Beurs Utrecht.

 1. 17 september 2013, 0:00
 2. 4 Reacties

 

DE VOORTENT DIE STAAT IN 90 SECONDEN.

Abel Tasman Innovations lanceert de Sky Wing, een stormvaste voortent voor caravans en campers die in 90 seconden is op te zetten en zich automatisch aanpast aan de windomstandigheden. En dat allemaal zonder tentstokken en scheerlijnen. De Nederlandse première van de Sky Wing vindt plaats op de 50 Plus Beurs, die van 17 tot en met 21 september wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Het opzetten van de Sky Wing is kinderspel: je drukt op een knop en de tent zet zichzelf op met behulp van luchtdruk. Daarna hoef je de tent alleen maar aan de caravan vast te ritsen en een carbon mast te hijsen door middel van een katrol. De luchtdruk wordt dus alleen gebruikt om te assisteren bij het opzetten. Opzetten kan ook handmatig, zonder luchtdruk. In dat geval kan de opgerolde tent tijdens het rijden worden vervoerd in een gepatenteerde tas die buiten aan de caravan is bevestigd.

De Sky Wing voortent verandert automatisch van vorm bij verandering van windrichting en windkracht, waardoor de weerstand tot een minimum wordt beperkt.

“De tent beweegt als een jonge boom in de wind en is uiterst stormbestendig”, aldus Bert Holtkamp, ontwikkelaar van de Sky Wing. “Een windvlaag of storm, de gepatenteerde Sky Wing doorstaat het moeiteloos”.

Het unieke, Nederlandse product is zo gebouwd dat de twee zijwanden, in de vorm van vleugels, zorgen voor voldoende schaduw. Zelfs bij laagstaande zon. De Sky Wing is bovendien de enige voortent die straling van de zon volledig reflecteert dankzij het ongebleekte Eco Katoen Tentdoek. Het aangeritste kuipgrondzeil beschermt tegen ongedierte, regen en tocht. De Sky Wing past op elke caravan of camper.

Wat de Sky Wing voortent helemaal bijzonder maakt is het design. De voorkant van de voortent loopt in een punt omhoog waardoor gebruikers een optimaal en vrij uitzicht hebben op bijvoorbeeld bergtoppen, vogels en sterrenhemel. Het uitzicht wordt niet gehinderd door de gebruikelijke tentstokken of scheerlijnen

De Sky Wing is tijdens de 50 Plus Beurs te bezichtigen in hal 10 op stand D.047 van Holtkamper. Tijdens de beurs zal Sander Janson, bekend van onder meer het RTL4-programma Campinglife, toelichting geven op de Sky Wing.

Abel Tasman Innovations ontwikkelt en produceert innovatieve en ultramoderne kampeerproducten als de Sky Wing. Het bedrijf heeft onlangs onder meer de Red Dot Design Award, een prestigieuze designprijs, ontvangen.

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  G.Reinders - woensdag 18 september 2013 

  Helaas kom ik niet op de 50+beurs maar ben ik wel geinteresseerd in de voortent die zich in 90 sec.opzeStuur mij een folder met prijzen.
  Hoogachtend, G.Reinders, Stationsplein 22 7741 GZ Coevorden

  Beantwoorden

  Luc - woensdag 18 september 2013 

  Zoek even contact met: Abel Tasman Innovations BV
  (http://www.abeltasmaninnovations.com). De site is in aanbouw.

  Beantwoorden

  Eskens - zondag 16 april 2017 

  Ik heb belangstelling voor deze voortent. Stuurt u mij svp een folder plus recenee prijsopgave.
  Eskens
  Graanhof 18
  6418 jp Heerlen

  Vast bedankt,

  Yvonne Eskens

  Beantwoorden

   Luc Schaepkens - zondag 16 april 2017 

   Beste Yvonne, wij verkopen ze niet. Neem even contact op met de fabrikant of een dealer.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Iedereen aan de Euro 6
Nieuws

Iedereen aan de Euro 6

Iveco was, ere wie ere toekomt zoals dat heet, met de Daily de eerste die een Euro 6 motor in...

 1. 31 mei 2016, 17:00
 2. 0 Reacties
California Beach on Tour
Nieuws

California Beach on Tour

De Beach is on Tour en dat kun je volgen op de social media (#beachtour). Je kunt hem ook een paar...

 1. 5 maart 2015, 0:00
 2. 0 Reacties
Nieuw buitenevenement ANWB
Nieuws

Nieuw buitenevenement ANWB

De Outdoor & Kampeerdagen waren een jaarlijks terugkerend evenement waar zo’n 20.000 mensen op afkwamen. De ANWB wil het nu...

 1. 22 november 2014, 0:00
 2. 0 Reacties
Campingliefhebbers reislustig volk
Nieuws

Campingliefhebbers reislustig volk

Nieuwe bestemmingen ontdekken, genieten van lekker eten, de zon én… van het afwisselende landschap. Elk jaar trekken honderdduizenden kampeerders erop...

 1. 23 september 2015, 0:00
 2. 0 Reacties

MEER Tent NIEUWS

iKamper daktent nieuw bij Daktent.nl
Tent

iKamper daktent nieuw bij Daktent.nl

De iKamper Skycamp daktent is een innovatieve daktent welke een hardcover met het principe van een uitklaptent combineert, waardoor je een ruime hard cover daktent krijgt. iKamper past op vrijwel alle dakdragers Het bedrijf…

 1. 22 november 2017, 17:00
 2. 0 Reacties
De Kinglet Hardtop daktent is anders
Tent

De Kinglet Hardtop daktent is anders

De Kinglet Hardtop daktent is de eerste Hardtop daktent in het assortiment van Dare To Be Different Outdoor. Snel en makkelijk op te zetten. De Kinglet kenmerkt zich door zijn compleet ander design in…

 1. 5 november 2017, 17:00
 2. 0 Reacties