Pössl Evolution

Pössl Roadcruiser Evolution met elektrisch hefbed

Campers

Met de nieuwe Pössl Evolution – er is ook een Revolution – krijg je het beste van twee modellen. Het is namelijk een kruising tussen de Roadcruiser en Roadcruiser XL.

Evolution ook met vier slaapplaatsen

Pössl Roadcruiser Evolution

De Pössl Roadcruiser Evolution heeft achterin een elektrisch hefbed. Dat is ruim en heeft een lage instap. Zet het in de hoogste stand en je creëert ruimte achterin. Zo kan je bijvoorbeeld fietsen meenemen. Een tweede bed dat erboven hangt, behoort tot de opties. Op die manier maak je er een vierpersoons buscamper van.

Evolution bed

Voorin is de zithoek te vinden. Die bestaat uit de draaibare cabinestoelen en een dinettebank. Verleng de tafel en je kunt er met z’n vieren prima aan zitten. De compressorkoelkast staat prettig hoog, bukken hoeft dus niet. De inhoud is 90 liter. In het keukenblok staat ook de kleine 2,8 kilo gasfles. De watertanks zitten weggewerkt onder de vloer. Tegenover de keuken een compacte badkamer.

Evolution hefbed met fietsen

De bus is 6,36 meter lang. Hij mag maximaal 3500 kilo wegen. Het laadvermogen bedraagt 530 kilo. Voor de verwarming zorgt een Truma Combi 4. Standaard basisvoertuig is de Citroën Jumper. De Evolution is echter ook met de Fiat Ducato of Peugeot Boxer als basisvoertuig verkrijgbaar. Voor 2000 euro extra koop je er het all-in D-line pakket bij. Daarin zitten zaken als hill holder, ESP en ABS. Maar ook een volwaardig reservewiel, een airbag voor de bijrijder en Remi-verduistering voor de cabine. De bus is er in tien verschillende kleuren en kost 60.700 euro.

Naar de site van Pössl.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant