ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Porta Potti Carry Bag van Thetford
Porta Potti Carry Bag van Thetford
Accessoires

Porta Potti Carry Bag van Thetford

  1. 13 september 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Thetford komt met een variant op de bekende wc-rol onder je arm. De Porta Potti Carry Bag is de musthave voor je draagbare toilet. Meenemen en opbergen was nog nooit zo gemakkelijk.

Draagbaar en discreet

Dankzij de twee handvatten aan de tas is de Porta Potti Carry Bag gemakkelijk te dragen. Je kunt hem ook gebruiken voor het discreet wegbrengen van je afvaltank. Hoewel we niet zouden weten waarom dat discreet zou moeten. De tas is voorzien van een duurzame rits en is gemaakt van stevig materiaal. De binnenkant van de tas is glad, wat ervoor zorgt dat je hem gemakkelijk schoon kunt maken. Je stopt hem ook zo in de wasmachine. Dit alles maakt de tas ideaal voor het vervoeren en beschermen van je draagbare toilet. Bovendien hoef je de kartonnen doos nu niet meer te bewaren.

Twee maten voor alle Porta Potti-modellen

De Porta Potti Carry Bag is verkrijgbaar in twee maten. Er is een tas voor de grotere toiletten van de Porta Potti x65-serie (Porta Potti 165/365/565) en een voor de kleinere toiletten, zoals de Porta Potti 335/145/345. Vanaf het seizoen 2019 verkrijgbaar bij de dealer. De dichtstbijzijnde vind je op: www.thetford.com.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS