ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Pop-Up Showroom Dordrecht Open
Pop-Up Showroom Dordrecht Open
Branche

Pop-Up Showroom Dordrecht Open

  1. 1 maart 2017, 11:00
  2. 0 Reacties

Dordrecht Open, al jaren een begrip, krijgt een nieuwe impuls. Van 2 t/m 10 september wordt het Postillion Hotel Dordrecht omgetoverd tot de grootste POP-UP showroom in de Kampeerbranche.

Dordrecht Open: van proefritten tot nieuwsbrief

In 2016 konden de bezoekers in Dordrecht genieten van de grootste Adria en Sun Living collectie, getoond in de Benelux én daarbuiten. Want zelfs op de Caravansalon in Düsseldorf is geen grotere collectie te vinden. Ook dit jaar zullen de merken weer flink uitpakken. Maar naast het bekende recept, zullen ook nieuwe ingrediënten aan het evenement worden toegevoegd.

Dordrecht Open

Dordrecht OpenZo kunnen er camperproefritten worden gemaakt en zullen er caravanproefritten georganiseerd worden. Dit in combinatie met Subaru Kleinwier uit Zwijndrecht. Daarnaast zullen tal van activiteiten worden georganiseerd en zijn er prijzen te winnen. Natuurlijk kan je gebruik maken van de unieke faciliteiten die het Postillion Hotel, voor de gelegenheid even omgedoopt tot showroom, te bieden heeft.

Er is een nieuwe website gelanceerd, www.pop-upshowroom.nl. Hier kun je je inschrijven op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. En te zijner tijd kun je je bezoek volledig plannen en kun je je inschrijven op de diverse activiteiten. Het is pas maart, maar als je straks in september als eerste de nieuwe modellen van Adria en Sun Living wilt bekijken, schrijf je dan nu in en blijft op de hoogte. Of like de Facebookpagina.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

Dordrecht Open 2012
Nieuws

Dordrecht Open 2012

Voor wie Düsseldorf toch wat ver vond,  van 1 t/m 9 september kun je ook in Dordrecht terecht. Je kunt...

  1. 29 augustus 2012, 0:00
  2. 0 Reacties

MEER Branche, Onderweg NIEUWS

Crazy Camping in Erwin Hymer Museum
Onderweg

Crazy Camping in Erwin Hymer Museum

Het Erwin Hymer Museum is op zoek naar bijzondere, gekke, rare campers. Deze zijn samen met hun bezitters welkom op het evenement ‘Crazy Camping – Irre Typen’ dat plaats zal vinden op 27 en…

  1. 24 april 2017, 17:00
  2. 0 Reacties
Europa-Park opent Voletarium
Onderweg Uit tips

Europa-Park opent Voletarium

In 2017 opent Europa-Park een gigantische nieuwe attractie; Voletarium is het grootste flying theater van Europa. Bezoekers beleven hierin een fantastische vlucht over de mooiste plekjes van Europa. Partner in deze vlieg-attractie is Eurowings….

  1. 17 april 2017, 19:00
  2. 0 Reacties
Karsten Kampeer Awards 2017
Branche Onderweg

Karsten Kampeer Awards 2017

Pasen staat bij de Karsten Travelstore in Zwaag in het teken van de Karsten Kampeer Awards. Daarvoor pakt de winkel groots uit. Welke nieuwe producten en gadgets slepen de publieksprijs voor Beste Nieuwe Product…

  1. 12 april 2017, 17:00
  2. 0 Reacties