ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Pop-Up Showroom Dordrecht Open
Pop-Up Showroom Dordrecht Open
Branche

Pop-Up Showroom Dordrecht Open

  1. 1 maart 2017, 11:00
  2. 0 Reacties

Dordrecht Open, al jaren een begrip, krijgt een nieuwe impuls. Van 2 t/m 10 september wordt het Postillion Hotel Dordrecht omgetoverd tot de grootste POP-UP showroom in de Kampeerbranche.

Dordrecht Open: van proefritten tot nieuwsbrief

In 2016 konden de bezoekers in Dordrecht genieten van de grootste Adria en Sun Living collectie, getoond in de Benelux én daarbuiten. Want zelfs op de Caravansalon in Düsseldorf is geen grotere collectie te vinden. Ook dit jaar zullen de merken weer flink uitpakken. Maar naast het bekende recept, zullen ook nieuwe ingrediënten aan het evenement worden toegevoegd.

Dordrecht Open

Dordrecht OpenZo kunnen er camperproefritten worden gemaakt en zullen er caravanproefritten georganiseerd worden. Dit in combinatie met Subaru Kleinwier uit Zwijndrecht. Daarnaast zullen tal van activiteiten worden georganiseerd en zijn er prijzen te winnen. Natuurlijk kan je gebruik maken van de unieke faciliteiten die het Postillion Hotel, voor de gelegenheid even omgedoopt tot showroom, te bieden heeft.

Er is een nieuwe website gelanceerd, www.pop-upshowroom.nl. Hier kun je je inschrijven op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. En te zijner tijd kun je je bezoek volledig plannen en kun je je inschrijven op de diverse activiteiten. Het is pas maart, maar als je straks in september als eerste de nieuwe modellen van Adria en Sun Living wilt bekijken, schrijf je dan nu in en blijft op de hoogte. Of like de Facebookpagina.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

Dordrecht Open
Nieuws

Dordrecht Open

Deze week is de Dordrecht Open. Adria, Hobby, Sun Living en Fendt laten u graag zien wat ze in huis...

  1. 3 september 2014, 0:00
  2. 0 Reacties

MEER Branche, Onderweg NIEUWS

Strandcamping Groede, (NL)
Onderweg

Strandcamping Groede, (NL)

Strandcamping Groede, midden tussen het strand en de polders. Binnen enkele minuten sta je met je blote voeten in het zeewater. De camping ligt direct achter de duinen aan één van de schoonste stranden…

  1. 20 juni 2017, 17:00
  2. 0 Reacties
14-18 fietsroute: Mijnenslag Heuvelland
Onderweg

14-18 fietsroute: Mijnenslag Heuvelland

Naar aanleiding van de 100-jarige herdenking van de Eerste Wereldoorlog ontwikkelde Westtoer twaalf nieuwe fietsroutes in de Westhoek. De twaalfde en laatste 14-18 fietsroute ‘Mijnenslag’ is in Heuvelland voorgesteld. De fietsroutes bieden een goede mix Alle…

  1. 25 mei 2017, 19:00
  2. 0 Reacties