Pompen

Pompen op de camping is hip

Nieuws

Wist je dat pompen op de camping het tegenwoordig helemaal is? Dat gaat van een oppompbare tent tot aan het luchtbed. Gemak dient de mens.

Maak het leven gemakkelijk

Neem de oppompbare tent. Het voordeel is dat hij binnen enkele minuten staat. Je kunt hem in je eentje opzetten en je hoeft niet te slepen met een zwaar buizenframe. Eindelijk verlost van al die verschillende kleuren plakbandjes die laten zien welke buisuiteinden bij elkaar horen. Die tijd is voorbij. Wat heb je nodig? Om te beginnen een oppompbare tent.

  • Neem de Eurotrail Cambridge oppompbare tunneltent. Dit is een familietent met het AirTube luchtkanalensysteem. Genoeg ruimte voor vier tot vijf personen. Een ruime leefruimte met grote heldere afsluitbare ramen. Een zijdeur met regenluifeltje en een vaste voorluifel. De tent heeft een volledig ingenaaid grondzeil. De binnentent heeft een scheidingswandje, een handige organizer in de voorwand en mesh pockets aan de binnenkant. Optioneel leverbaar is het op maat gemaakte tenttapijt. Hij kost 762 euro. Bekijk hem hier.
pompen
  • Je gaat zo’n tent natuurlijk niet met een fietspomp staan opblazen. Je hebt hele krachtige pompen die dubbel blazen. Zowel bij het optrekken van het handvat als bij het omlaag drukken. Zo kost het de helft minder tijd en de helft minder kracht. Voor 16 euro krijg je er verschillende adapters bij. Daarmee past hij vrijwel overal op. Bekijk hem hier.
  • Wil je het nog relaxter? Dan neem je een elektrische pomp. Die werkt op de stroom van de aanstekerplug van je auto. Je staat erbij en kijkt ernaar. Deze pomp van Kampa is speciaal gemaakt om tenten mee op te pompen. Hij kost 65 euro. Bekijk hem hier.
pompen

Nu je toch een pomp hebt….

  • Een opblaasbare bank annex logeerbed. Overdag lekker zitten in de schaduw onder de boom. ’s Nachts een extra slaapplek voor vrienden die blijven hangen. Hij kost 50 euro. Bekijk hem hier.
  • Of ga voor een oppompbare luie loungestoel in hippe kleuren. Even pompen en relaxen maar. Hij kost 35 euro. Bekijk hem hier.
  • Ga je naar het water? Doe dan eens gek met dit opblaasbare party-eiland in de vorm van een roze flamingo. Voor 118 euro maak je helemaal de blits. Hier te zien.
pompen
Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant