Polyplastic

Polyplastic Group overgenomen

Branche

Het Nederlandse Polyplastic Group – leverancier van o.a. acrylramen en deuren – is overgenomen door het Amerikaanse Lippert Components.

Polyplastic Group welkome aanvulling

Lippert Components is een dochteronderneming van het Amerikaanse LCI (Lippert Components Inc). Het bedrijf levert onderdelen aan heel wat caravan- en campermerken. LCI neemt de in Rotterdam gevestigde Polyplastic Group over. Dat is een van de Europese marktleiders op het gebied van o.a. acrylramen en -deuren. Polyplastic – opgericht in 1952 – behaalde afgelopen jaar een omzet van 55 miljoen euro. De overname moet per januari 2020 afgerond zijn.

LCI op overnamepad

Het Amerikaanse LCI is een grote toeleverancier voor de Amerikaanse branche. Al sinds 2017 is het bedrijf op overnamepad. Het levert aan de kampeermarkt, maar ook aan onder meer maritieme bedrijven en busbedrijven. Door de overname komen de ramen van Polyplastic Group ook in de VS op de markt. Tegelijkertijd versterkt Lippert zijn positie op de Europese markt.

Poyplastic
De vestigingen van LCI in de VS en Europa.

LCI heeft meer dan zeventig vestigingen in de VS, Canada, Ierland, Italië en Engeland. De geleverde producten zijn o.a. slide-out systemen, levelsystemen, trapjes, luifels, navigatie en tv’s.

Naar de site van Lippert Components.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant