ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home PolyBus nieuw raamconcept voor buscamper
PolyBus nieuw raamconcept voor buscamper
Accessoires

PolyBus nieuw raamconcept voor buscamper

  1. 6 augustus 2017, 11:00
  2. 0 Reacties

Polyplastic is al jaren leverancier van ramen voor campers en caravans. Het bedrijf bestaat 65 jaar en komt op de komende Caravan Salon met veel nieuws. Zoals de nieuwe PolyBus-lijn. Een nieuwe generatie ramen speciaal voor buscampers.

PolyBus is blik in de toekomst

Eigenaar Jan Peter Veeneman:”Polyplastic is het spreekwoordelijke synoniem voor innovatie, kwaliteit en flexibiliteit. We laten de buitenwereld en onze klanten de toekomstige mogelijkheden zien van ramen in een bestelwagen”. Het nieuwe concept kan toegepast worden in alle prijsklassen. De buscamper is momenteel de snelstgroeiende groep in de camper- en caravanwereld.

Tot nu toe was er de keus uit opgeplakte ramen of ramen met een frame die in de wand vielen. De nieuwste generatie van de Poly-Vision Curve ramen overtuigden door hun platte uitvoering en de goede pasvorm met de carrosserie van de bus. Het PolyBus-raam doet daar nog eens een panoramisch uitzicht bij.

polyBus

Uitgangspunt bij Polyplastic is altijd al geweest, om de relatief kleine ruimte in een camper of caravan door grote goed passende raamsystemen ruimer te laten lijken. Meer licht is meer ruimte is meer sfeer. Om nog meer licht binnen te kunnen laten is er nu een nieuw concept speciaal voor de buscamper ontwikkeld. Mooi gevormde, aan de carrosserie van de bus aangepaste en uitzetbare ramen voorzien van een aluminium kozijn. De Polyvision Curve ramen zijn er in diverse maten. Nieuw is de kleine variant Mezzo Small als basisvariant en de Mezzo Large als Premiummodel.

Schuifdak voor buscamper

Een ander higlight is het elektrische schuifdak PolyLux, dat samen met een groot vast panoramaraam kan worden ingebouwd in de buscamper. Er zijn twee maten, 120 bij 96 centimeter en 96 bij 65,5 centimeter. Afhankelijk van de inbouw kan het naar achteren openschuivende dak in vorm en grootte aangepast worden.

Dimmer op je ramen

Verrassend is de innovatieve raamfolie “eClipse”. Deze folie maakt het mogelijk om de lichtdoorlatendheid elektrisch aan te passen. Een dimmer voor op je ramen zeg maar. Je kunt kiezen van normaal doorzichtige ramen tot aan compleet verduisterde ramen. En met dat laatste totale privacy.

Aero PolyBusKras- en hagelbestendig

Normaliter kun je bij Polyplastic kiezen uit verschillende glaskwaliteiten. Warmtewerend acrylglas in verschillende tinten. Of het onbreekbare Acrylglas Roxite IQ, een ontwikkeling van Polyplastic. Deze versie heeft ook geen last van hagel. Ook kunnen alle ramen en het schuifdak in een krasvaste variant geleverd worden. Alle nieuws is op de komende Caravan Salon te zien. Polyplastic staat in hal 13 stand A 75.

www.polyplastic.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS