Polar

Polar caravannieuws 2019

Caravans

Voor 2019 heeft Polar Caravans nog meer comfort en bedieningsgemak in de aanbieding. Ook zijn er nieuwe indelingsvarianten en om het helemaal af te maken is er zelfs een jubileummodel.

Polar Connect

Polar spreekt, als het over 2019 gaat, van een bijzonder modeljaar met geweldige technologische ontwikkelingen. Zo is er een nieuwe oplossing bedacht voor het op afstand bedienen van meerdere functies in de caravan. Polar Connect is de naam. Met een app maak je een account aan op je eigen smartphone. Hiermee stuur je vervolgens zaken als verwarming, koelkast en verlichting op afstand aan. Je kunt de status van de caravan controleren en het alarm bedienen De oplossing is gebaseerd op een ingebouwde simkaart die automatisch wordt geactiveerd. De app is beschikbaar voor iOS en Android.
Polar

Verwarmde afvalwaterafvoer en meer

Vanaf modeljaar 2019 is elke Polar voorzien van een verwarmde aftap. Je hoeft niet langer de ijspegels van je afvoer te halen in de winter. Uniek in de caravanwereld. Het maakt Polar nog meer superieur als wintercaravan. Naast de standaard absorptiekoelkast kun je in de Polar ook kiezen voor een koelkast met een compressor. Efficiënte koeling en energiezuinig.
Vanaf 2019 wordt in elke Polar met TR-plattegrond (achtertoilet) een echte PAX-ventilator geplaatst. Pax is Zweeds , bekend van de handdoekdrogers, betrouwbaar en stil. Precies zoals het hoort in een kleine ruimte. Het vloerverwarmingssysteem is uitgerust met een kogelklep, voor een gelijkmatigere verdeling van het water over de vloer. Het systeem heeft een afzonderlijke circulatiepomp die wordt bestuurd door Polar Connect.
Polar

Jubileum Polar

Polar wordt 55 dit jaar en viert dit met een speciale jubileumeditie van de 590 CTH Customized. Deze uitvoering heeft een exclusieve extra grote hoekkeuken. Deze is voorzien van een ergonomisch ingericht werkblad en een extra luxe uitstraling. Tenslotte zijn er verschillende nieuwe indelingen waardoor de keus groter is geworden. Naast de klassieker CTH komt o.a. de CTV, Wasruimte/WC en bed worden gespiegeld. De keus is aan de klant. Helemaal uniek is het model met queensbed én kinderkamer. Geen andere caravanfabriek levert deze indelingsvariant. In de Customized-serie kan de klant voor een vaste prijs zelf varianten bedenken voor de eigen ‘wensindeling’.

Made in Norrland

Polar is de populairste caravan van Zweden en wordt gebouwd in Dorotea, Noord-Zweden (Norrland). Elke caravan wordt getest in de eigen klimaatkamer om het Scandinavische klimaat het hoofd te bieden en gewogen voor zijn unieke lage gewicht. Alle Polar caravans worden met de hand vervaardigd door Master Builders. Misschien is dat de reden waarom 80% van alle Polar caravans die sinds begin 1964 zijn gebouwd, nog steeds onderweg zijn.
Polar
SoliferPolar AB is de meest noordelijke caravan- en camperfabrikant ter wereld. Caravans en campers van zeer hoge kwaliteit worden al meer dan vijftig jaar in Dorotea geproduceerd. Het bedrijf heeft meer dan zestig ervaren en toegewijde medewerkers, die werken volgens strenge kwaliteitsnormen en hiermee de beste caravans en campers op de markt produceren.
www.polarcaravans.org

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant