PLA 2020: Happy-serie heet voortaan Siena

Campers

De Toscaanse camperbouwer PLA doopt zijn serie Happy om tot Siena. Trots als ze zijn op hun geboortestreek. De halfintegraal- en alkoofmodellen krijgen in het komende seizoen – naast een andere naam – ook nieuwe indelingen.

PLA Siena 2020Happy in Siena

Als je als camperbouwer in hartje Toscane zit, is de nieuwe naam Siena niet zo ver gezocht. De serie bestaat uit vijf halfintegralen en vier alkoven. Verder kreeg de serie een langer chassis een nieuwe garagebodem. De garage is nu tot 300 kilo te beladen. Ook werden de voor de bouw gebruikte gfk sandwichpanelen compleet houtvrij.

Nieuwe indelingen halfintegraal

De twee grootste modellen uit de Siena-reeks zijn 7,40 meter lang. Ze blijven voor het nieuwe seizoen, op de naam na, gelijk. Achterin een queensbed. Voorin kan de koper kiezen tussen de klassieke dinette-indeling of de hippe indeling met de banken in lengterichting tegenover elkaar. Nieuw bij PLA voor komend seizoen zijn twee halfintegraalmodellen. Achterin twee enkele bedden en voorin een elektrisch te verstellen tweepersoonshefbed. Deze indeling is er met een lengte van 6,99 en 7,40 meter. Ook nieuw is het kleinste model in deze serie. Dat is een 5,99 meter lange halfintegraal met een Frans bed achterin (bedmaat 1,95 bij 1,36 meter). Daarnaast de badkamer. Boven de zithoek voorin een eenpersoons hefbed.

Indelingen alkoof

Bij de alkoven verandert er niet veel. De 430 met stapelbed achterin werd op verzoek van de klant vijf centimeter langer en meet nu 5,99 meter. Dit kwam met name ten goede aan de breedte van het stapelbed, die nu 79 centimeter bedraagt. Nieuw is de eveneens 5,99 meter lange indeling met een tweepersoonsbed dwars achterin. Daaronder een garage met een hoogte van 1,30 meter, te beladen tot 300 kilo.
PLA 2020 Siena alkoof

Citroën of Fiat

De koper kan kiezen voor de Citroën Jumper of Fiat Ducato als basisvoertuig. De Jumper heeft 120 pk al standaard, 140 of 165 pk zijn optioneel leverbaar. De Ducato heeft standaard 140 pk en een automatische versnellingsbak. Optioneel is hij er ook met 160 of 180 pk. Standaard zit op de PLA o.a. airco en een bijrijders-airbag. Optioneel kun je kiezen voor het Siena Pack met o.a. ESP, Traction Control, versterkte vering en een verwarmde watertank. Daarnaast is o.a. centrale vergrendeling en een achteruitrijcamera nog mogelijk. Prijzen van de nieuwe indelingen zijn nog niet bekend.
www.placamper.it

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!