Pioneer

Pioneer mediacenter voor Ducato-camper

Accessoires

Het nieuwe mediacenter van Pioneer heet voluit SPH-EVO82DAB-Ducato. Het 8 inch grote scherm past perfect in het dashboard van de Fiat Ducato. En dus in veel campers.

Deze Pioneer heeft het allemaal

We zouden misschien beter kunnen vertellen wat er niet op zit. Dit apparaat biedt namelijk heel veel mogelijkheden. Ga er vooral even voor zitten. Uiteraard is er radio in digitale kwaliteit. DAB+ dus. Verder: Android Auto en Apple Carplay, Spotify en bluetooth-streaming. Via de gratis app Weblink kun je daarnaast ook video kijken vanaf je smartphone of online. Dat kan prima op het 8 inch (20,32 centimeter) grote scherm.

Pioneer

Er komt 4 x 50 watt aan geluid uit. Dat kun je met de 13 bands grafische equalizer helemaal naar eigen smaak regelen. Natuurlijk kun je handsfree bellen en heeft de Pioneer een usb-ingang. Ook kun je er een achteruitrijcamera op aansluiten. En wil je in je camper ook feestjes geven? Dan heeft hij zelfs een aansluiting voor een subwoofer. Toch ook nog maar even vermelden wat er niet op zit. Dit apparaat kan veel, maar heeft geen cd- en dvd-speler. Hij past behalve in de Ducato ook prima in het dashboard van de Jumper en Boxer. Je krijgt er twee jaar garantie op. Hij is er vanaf zo’n 750 euro.

Naar de site van Pioneer-car Europe.

Of koop hem hier.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant