ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Pintrip: gids en vignet voor camperplekken in Denemarken
Pintrip: gids en vignet voor camperplekken in Denemarken
Nieuws

Pintrip: gids en vignet voor camperplekken in Denemarken

  1. 22 februari 2019, 17:00
  2. 0 Reacties

Pintrip is een gids en tevens een vignet waarmee je toegang krijgt tot 180 camperplekken (500 plaatsen) bij particulieren in Denemarken. Van de Deense Noordzee tot aan de Oostzee. Inclusief tot nu toe geheime lokale tips voor cultuur en natuur.

PintripBekende formule

De combinatie van gids en vignet is een bekende. De Fransen hebben France Passion en in Engeland is er Brit Stops. In Denemarken is er nu iets vergelijkbaars. Met het Pintrip-vignet kun je vanaf nu op 180 plekken (totaal 500 plaatsen) terecht om er met je camper een nachtje te overnachten. Pintrip is een combinatie van de gids, het vignet en de website. De site is er in het Deens, Engels en Duits. De Duitstalige gids kost 225 Deense Kronen, ongeveer 30 euro. In de gids uitvoerig beschreven routes met de adressen en tips voor uitzonderlijke ontdekkingen. Het vignet moet goed zichtbaar voor de voorruit en is als het ware je toegangskaartje.

Het lidmaatschap loop van maart tot maart. De eerst is dus van 31 maart 2019 tot en met 31 maart 2020. Honden zijn op bijna alle plekken welkom. Elke plek is weer anders, maar je staat wel bij de mensen thuis. Alle informatie over dit – voor Denemarken nieuwe – concept kun je lezen op onderstaande site. Meteen bestellen kan ook hier.

Naar de site van Pintrip

Denemarken Pintrip

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS