Pino Caravan

Caravans

Pino Caravan

Pino caravan komt naar Nederland. Het eerste model dat op de markt zal worden gebracht is de Pi2010 1st Edition. Een luxe en gelimiteerde uitvoering. De Pi2010 is een caravan nieuwe stijl: compact en onderscheidend in vorm en uitstraling.
timthumb-1.php
De Pi weegt slechts 350 kilo en kan daarmee niet alleen achter iedere auto, maar zelfs achter bijvoorbeeld een Trike. Spiegels op de auto is bij de Pi niet nodig, net zo min als een speciaal rijbewijs.
De 4-persoonszit in de Pi is om te bouwen tot een tweepersoonsbed met een lengte van 2,10 meter. Het keukenblokje is standaard voorzien van een 1-pits gastoestel en een spoelbak met hoge druk waterpomp. De standaard bijgeleverde buitentafel is tegen de zijkant van de caravan te monteren. Ideaal voor onderweg en op de camping.
Pino Caravan is een jong bedrijf, dat werkt vanuit het Friese Franeker.
Zij streven naar het combineren van de vrije, creatieve en milieuvriendelijke vakantiebeleving van hun klanten met een stijlvolle, comfortabele en solide caravan. Voor het dynamische team staat klanttevredenheid en after-sales voorop.
Pino staat voor het nieuwe kamperen:
timthumb.php

  • verfrissend design
  • eenvoudig mee te nemen
  • ook geschikt i.c.m. kleine, zuinige auto’s
  • kleine oplages per serie
  • personaliseerbaar

Het motto: Alles wat u nodig hebt voor een fantastische vakantie in slechts 380 kilo.

Pi2010 1st Edition

De Pi 1st Edition is het eerste model van Pino Caravan, dat naar Europa komt. Dat de focus in eerste instantie op Nederland ligt, blijkt duidelijk uit het ontwerp van de eerste serie Pi’s. De kaart van Nederland, die geprojecteerd is op de zijkant van de Pi2010, geeft de caravan een onmiskenbaar Nederlands karakter. De Pi 1st Edition wordt in een beperkte oplage van 6 stuks gemaakt in drie kleurstellingen: rood, geel en blauw.
De 1st Edition wordt standaard voorzien van extra’s zoals bijvoorbeeld een fietsenrek op de achterzijde van de Pi, een roof rack, vliegenhorren, verduisteringsgordijnen, koelkast, buitenverlichting, mechanische afzuiging en een groot daklicht. Ter introductie is de Pi zeer scherp geprijsd. Voor slechts €9.950,- kunt u de trotse eigenaar zijn van een caravan uit deze eerste serie.

 1st-edition
Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant