ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Pinnacle Vehicles bouwt superluxe Finetza
Pinnacle Vehicles bouwt superluxe Finetza
Campers

Pinnacle Vehicles bouwt superluxe Finetza

  1. 4 april 2018, 17:00
  2. 2 Reacties

Het Indiase Pinnacle Vehicles is specialist op het gebied van bedrijfsvoertuigen op maat. Variërend van ambulance tot rijdend kantoor. Een camper is dan niet zo’n heel grote stap. Al maken ze wel iets bijzonders van hun Finetza.

Buiten- en binnenkant aangepakt

Luxe werd al met een hoofdletter geschreven bij dit bedrijf. Bussen voor personenvervoer waarin het je aan niets ontbreekt. VIP, maar dan nog een stap verder. En het bedrijf ‘doet’ niet alleen de binnenkant. Ook aan de buitenkant mag gezien worden dat er iets bijzonders de hoek om komt. Dit is ook het geval bij hun eerste camper. Die was in maart voor het eerst te zien op de Auto Expo 2018 in New Delhi.

Finetza

Pinnacle biedt Limousine-interieur

Binnen waan je je in een limousine. Al zal elke camper er weer anders uitzien. Ze bouwen hem namelijk helemaal naar wens van de koper. Elke Finetza zal er dus anders uit gaan zien. Zithoek met ingebouwde flatscreen, achterin een slide-out en daardoor een heerlijk ruim bed. Ben je met meer dan twee, dan is de zithoek ook tot bed om te bouwen. Wil je een sun- of moonroof boven het bed, dan is dat geen enkel probleem. Je kunt er naar wens met 2 tot 8 personen in slapen. Afhankelijk van het gekozen model.

Finetza interieur

Finetza bed

Opvallend in het showmodel was het ontbreken van een keuken. Standaard heeft deze camper een kitchenette: koelboxje, oven en waterketel. Al kun je als koper wel gewoon een complete keuken op je lijstje zetten. Net zoals je kunt kiezen voor een hele grote tv. Of een ruimte waarin amper nog geluiden van buiten doordringen. Dat er wifi aan boord is en dat hij vol zit met stopcontacten en usb-poorten spreekt natuurlijk vanzelf.

Finetza rear

www.pinnaclevehicles.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

    Sam - donderdag 05 april 2018 

    Wat kost deze en waar te kiop?

    Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS