Tent Trailer Centers

Pinkstershow bij de drie Tent Trailer Centers

Vouwwagens

Het vakantiegevoel kriebelt? Of wil je inspiratie opdoen? Bezoek dan de Pinkstershow van de drie Tent Trailer Centers. Tussen 1 en 6 juni ben je welkom in Boxtel, Utrecht en Emmen.

Kamperen met de vouwwagen

“Kamperen met de vouwwagen is hét alternatief, en zal deze zomer absoluut een vlucht nemen”, voorspelt Wim van de Vorst directeur-eigenaar van de Tent Trailer Centers. “Een vouwwagen onderscheidt zich van campers en caravans door het ultieme vrijheidsgevoel. Een avontuurlijke manier van kamperen die alles heeft. Wakker worden met de geur van tentdoek, maar wél met het comfort van een compacte caravan.” Vouwwagens hebben nóg een streepje voor op campers en caravans. Behalve relatief goedkoop, zijn ze licht en aerodynamisch, en kunnen ze door zowel compacte als hybride en elektrische auto’s getrokken worden.

De Tent Trailer Centers doen daarbij een belofte. Namelijk dat je vouwwagen thuis is op elke plek. Op een van de ruim tweeduizend campings in eigen land. Of – als de grenzen weer open zijn – in jouw ideale vakantieland. Op vakantie met de vouwwagen zou zomaar ‘met afstand’ ook jouw favoriete manier van vakantie kunnen zijn. Je kunt afstand houden en hebt je thuis gewoon bij je. Alle spullen zijn binnen handbereik. Dit dankzij de ruime opbergmogelijkheden. Door het opzetgemak van een vouwwagen gaat aan het opzetten weinig tijd verloren.

Tent Trailer Centers

Royaal aanbod topmerken

Wil jij deze zomer ook je tent openvouwen, de kampeermeubelen buiten zetten en genieten? En dat in ieder seizoen? Ga dan zeker eens kijken bij de drie Tent Trailer Centers. Van 1 tot en met 6 juni is er een Pinkstershow. Er zijn dan veel compacte ‘smart caravans’ te zien. Dat begint al bij twee eigen topmerken van Nederlandse bodem: Holtkamper en EasyCaravanning. De TakeOff van het laatstgenoemde merk is in elke vestiging te bewonderen. Een spraakmakende innovatie. Deze crossover combineert de voordelen van een traditionele toercaravan met die van een vouwwagen. Het beste uit twee werelden.

Ook staan er zo’n vijftig premium occasions op je te wachten. Daar kun je meteen mee op pad. Eerst uitproberen? Dan kun je een vouwwagen huren. Adviseurs met een groot kampeerhart en liefde voor het product staan voor je klaar. Ze vertellen je graag wat kamperen met een vouwwagen zo uniek maakt. Elk Tent Trailer Center neemt de RIVM-richtlijnen in acht. Veiligheid boven alles in Boxtel, Utrecht en Emmen. Kijk voor openingstijden en meer informatie op www.tenttrailercenter.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!