ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Pimpfestival dit jaar in Schaijk
Pimpfestival dit jaar in Schaijk
Uit tips

Pimpfestival dit jaar in Schaijk

  1. 7 april 2018, 19:00
  2. 0 Reacties

In het weekend van 25 tot en met 27 mei strijken ruim zeventig gepimpte caravans en campers neer op Charmecamping Hartje Groen in Schaijk. Het leuke is dat deze unieke reispaleisjes (bijna) allemaal van binnen en buiten te bewonderen zijn!

Kom kijken en leer van de meesters

Vol trots laten de eigenaren op zaterdag 26 mei tussen 11.00 en 17.00 uur het resultaat zien van vaak ontelbare uurtjes slopen, schuren, timmeren, verven en ander kluswerk. Iedereen die het leuk vindt dit te zien, geïnspireerd te raken, of om de kneepjes van het pimpen uit ervaren hand te leren, is welkom. De entree is gratis. Het volledige programma is te vinden op deze Facebook-pagina.

Gratis entree

Naast al die unieke caravans zijn er kraampjes met hippe kampeerspullen, pimp-workshops kussens bekleden en verven en er wordt zelfs ter plekke een caravan onder handen genomen door een graffiti-artiest.
Uiteraard komen de hapjes en drankjes ook in stijl; bij diverse foodtrucks zal het heerlijk smikkelen zijn. Het geheel wordt aangenaam opgeleukt met live muziek in een bijzonder gepimpte bus van de band ‘Lijn 99’ uit Schaijk zelf. Voor de kinderen is er een speciale pimpklus en alle bezoekers kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete pimpproject.

Caravans pimpen enorm populair

Het pimpen van caravans heeft de laatste jaren een vlucht genomen. Vaak werden caravans door menigeen als saai en truttig bestempeld, maar die tijd is voorbij. De ‘pimpers’ kennen elkaar o.a. via de Facebook-pagina ‘Pimp je caravan NL’. Initiatiefnemers Esther en Benjo organiseren dit weekend voor de derde maal geheel belangeloos, puur uit liefde voor de reispaleisjes. Voornamelijk om ervaringen uit te wisselen, het kamperen met een caravan weer hip te maken en anderen het resultaat van hun inspanningen te laten zien.

pimpweekend

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Onderweg, Uit tips NIEUWS